gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه دسر سوپانگل را آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۷۷۴۳
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
کرم سوپانگل یک دسر خیلی خیلی خوشمزه ترکی و یه گزینه مناسب واسه مهمونیاست، خصوصا که تو لیوان سرو میشه.

طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی

مواد لازم:

۱ لیتر شیر
۵ ق غ آرد
۴ ق غ پودر کاکائو
۶ ق غ شکر (بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید)
۱ عدد زرده تخم مرغ
۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری
نصف ق چ وانیل
نصف لیوان آب سرد

طرز تهیه:

به جز آب سرد، شکلات، وانیل، بقیه‌ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید (بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید). سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار