gardeshban.ir

پاستا با سس بلونز یک غذای لذیذ است و می‌توانید آن را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید.
کد خبر: ۲۷۷۶۵
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
پاستا با سس بلونز یک دستور پخت غذای ایتالیایی خوشمزه مخصوص شهر بلونیای ایتالیا است. مهمترین بخش این پاستا تهیه سس آن است. برای تهیه این سس از گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، ادویه ایتالیایی، سوسیس، رب گوجه، سیر و ساقه کرفس و هویج استفاده می‌شود. برای خوشمزه‌تر کردن این سس می‌توانید از قطعات گوجه خرد شده به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

پاستا ایتالیایی با سس بلونز + طرز تهیه

پیشنهاد می‌کنیم در تهیه این پاستا حتما از پاستا ضخیم استفاده کنید، چون پاستا‌های نازک گوشت را به خوبی پاستا‌های کلفت نگه نمی‌دارند.

پاستا با سس بلونز یک غذای لذیذ است و می‌توانید آن را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید. ماکارونی به دلیل داشتن مقدار زیادی کربوهیدرات انرژی لازم برای روز کاری را فراهم می‌کند.

نکات مهم در تهیه سس بلونز

بنابر سلیقه تان می‌توانید مواد استفاده شده در این سس را تغییر دهید؛ و از انواع سبزیجات و گوشت‌ها استفاده کنید. هر مدل که دوست داشتید خلاقیت به خرج دهید حتی می‌توانید از جگر سفید به جای گوشت چرخ کرده و سوسیس استفاده کنید.

زمانی که سرکه را داخل مواد ریختید کمی صبر کنید تا کاملا تبخیر شود سپس اقدام به هم زدن مواد سس کنید.

در مدت ۳۰ دقیقه‌ای که سس روی حرارت ملایم می‌پزد کمی مواد را هم بزنید. در این هنگام می‌توانید آب گوشت را به غذا اضافه کرده و به آن فرصت پختن بدهید.

نمک و فلفل غذا را چشمی تنظیم نکنید، بلکه کمی از آن بچشید تا متوجه شوید چقدر به ادویه و چاشنی نیاز دارند.
خامه را در ۵ دقیقه آخر پخت به سس بیفزایید. می‌توانید به جای خامه و سرکه از شیر و آرد استفاده کنید.


مواد لازم

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده: ۱ عدد
هویج خرد شده: ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده: ۲ عدد
حبه سیر رنده شده: ۳ عدد
سوسیس ایتالیایی: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف پیمانه
پوره گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم
آب گوشت: ۵۰۰ میلی لیتر
برگ بو: ۲ عدد
پنیر پارمسان: ۱ پیمانه
خامه پرچرب: نصف پیمانه
پاستا پنه: ۵۰۰ گرم

مراحل پخت

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید.


پیاز، کرفس، هویج و سیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.


سیر را افزوده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.


گوشت چرخ کرده، سوسیس ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ گوشت‌ها عوض شود.


رب گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی و سرکه را بیفزایید و هم بزنید.


حرارت را کم کنید تا آب مواد تبخیر شود.


در این فاصله پاستا پنه را پخته و آبکش کنید.


بقیه مواد به غیر از پارمسان و خامه را به مخلوط داخل تابه افزوده و هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.


اجازه دهید این مواد بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه جوش بخورند تا مزه تمامی آن‌ها به خورد یکدیگر بروند.


در آخر، پارمسان و خامه را به مخلوط بلونز سوسیس بیفزایید و با پاستای پخته شده مخلوط کرده و سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار