gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه پلو اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۷۹۹۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ تير ۱۳۹۹-1399 April 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
پلو اسفناج یا اسفناج پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و سنتی ایران است که به فراموشی سپرده شده است. اسفناج دارای بوی خاصی است و بسیاری از افرادی که قادر به تحمل طعم و بوی خاص این سبزی پر فایده نیستند می‌توانند با این دستور پخت در یک پلو خوشمزه و پر خاصیت استفاده کنند.

پلو اسفناج یک غذای سنتی و مقوی + طرز تهیه

مواد لازم

اسفناج: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخ ‏کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز (رنده‏ شده): ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زعفران: ۲ قاشق سوپ‏ خوری
کره (ذوب ‏شده): ۱۰۰ گرم

بیشتر بخوانید:

املت کنگر مقوی و خوشمزه + طرز تهیه
مراحل پخت

۳۰۰ گرم از اسفناج را کمی خرد کرده و در تابه‏‌ای حاوی کمی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ شود. (اگر نخواستید سرخ کنید می‌توانید آن را تنها تفت دهید تا کاملا آبش کشیده شود.)


برنجی را که از قبل خیس کرده اید، آب آن را خالی کنید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه ‏ای حاوی آب جوش بریزید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.


در ظرفی، گوشت چرخ‏ کرده، پیاز، مابقی اسفناج خام خورد شده، فلفل و نمک را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید تا کاملاً مواد با هم مخلوط شوند و مواد حالت چسبندگی پیدا کند.


از مایه به اندازه‏‌های کوچک بردارید و به شکل کوفته ‏ریزه (قلقلی) درآورید.


در تابه‏‌ای حاوی روغن داغ، کوفته ‏ریزه‏‏‌ها را سرخ کنید.


سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‏ها گرفته شود.


در قابلمه ‏ای که ته آن را به ته دیگ مورد نظر پوشانده اید مثل (سیب زمینی، نان لواش، کاهو و ..)، مقداری از برنج را بریزید، سپس روی آن اسفناج تفت داده‏ شده و کوفته ‏ریزه سرخ شده را ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزید.


به همین ترتیب، لایه‌ها را تکرار کنید تا کل مواد تمام شود.


زعفران را همراه با کره به گوشه ‏ای از برنج اضافه کنید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود.


زمانی‏که بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا پلو به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.


پس از پخت، اسفناج‏ پلو را در ظرف موردنظر کشیده و سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار