gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه کالباس خانگی گوشت قرمز را آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۸۱۹۷
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۹ تير ۱۳۹۹-1399 April 09
گردشبان (gardeshban.ir) :
 در مطلب زیر طرز تهیه کالباس خانگی گوشت قرمز را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم: 

گوشت قرمز – یک کیلوگرم
سیر - ۳ حبه
زرده تخم مرغ - ۳ عدد
آرد ذرت - ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه – نصف قاشق مربا خوری
نمک - ۱ قاشق مربا خوری
دارچین - یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل - یک پنجم قاشق مربا خوری
هل – نصف قاشق مربا خوری
میخک - کمی
جوز هندی - کمی
(به جای میخک و جوزهندی می‌توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده کرد.)
روغن مایع - ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

۱- گوشت را همراه سیر، ۳ بار چرخ می‌کنیم.

۲- آرد را در یک بشقاب الک و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و آن را خوب مخلوط و دوباره الک می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

۳- تخم مرغ را هم اضافه می‌کنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم.

۴- روغن مایع را اضافه کرده و آن‌قدر ماساژ می‌دهیم تا مانند خمیر شود.

۵- فویل آلومینیم را روی کابینت پهن می‌کنیم ومواد کالباس را روی آن می‌گذاریم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می‌پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز می‌کنیم. (ضخامت رول زیاد نباشد)

۶- رول کالباس را داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه دلخواه برش می‌زنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار