gardeshban.ir

کاسرول یا همان کاسترول، نوعی پیش غذای فرانسوی است که می توانید آن را برای صبحانه هم درست کنید.
کد خبر: ۲۸۲۳۸
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۹-1399 April 10
گردشبان (gardeshban.ir) :
در این مطلب طرز تهیه کاسرول برنج و سبزیجات را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کاسرول برنج و گوشت :



 گوشت چرخ کرده450 گرم
پیاز خرد شده1 عدد
 رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
 برنج پخته4 پیمانه
آبلیمو2 قاشق سوپخوری
سس سالسا1/2 پیمانه
پنیر پیتزا1 پیمانه
فلفل پاپریکا1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
روش تهیه کاسرول برنج و گوشت :

ابتدا گوشت را آماده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید.

وقتی گوشت کاملاً پخت، برنج و سس سالسا را اضافه کنید. حالا مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شود. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم بریزید. فلفل پاپریکا، پودر آویشن و آبلیمو را هم بریزید و هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مخلوط را داخل ظرف مورد نظر و پنیر را هم روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خوراک آماده شود.

بعد از زمان ذکرشده، ظرف را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن :

سس سالسا را با ترکیب گوجه فرنگی رنده شده، زیره، فلفل قرمز، پونه خرد شده درست کنید.

طرز تهیه کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار