gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۲۸۳۸۳
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۹-1399 April 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت

مواد لازم برای محلبی

۱ لیتر شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ استکان شکر (۷۰ گرم)
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق چای خوری زردچوبه (شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید)
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری

مواد پودینگ

بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار
موز
برای روی پودینگ
خامه
ترافل رنگی

طرز تهیه

ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جام‌های پذیرایی بریزید و بیسکوییت‌های شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جام‌ها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار