gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه فرنی و کادایف را آموزش دهیم.
کد خبر: ۲۸۴۳۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۹-1399 April 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
در این گزارش شما را با طرز تهیه فرنی و کادایف آشنا خواهیم کرد. تلفیق این دو با یکدیگر دسر خوشمزه‌ای را خلق می‌کند و روش تهیه آن بسیار ساده است، فقط کافی است این مراحل را یکی پس از دیگری انجام بدهید.

مواد لازم برای۶ نفر:

رشته کادایف ۲۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
شیر ۳ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

۱- طرز تهیه کادایف:کره را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، رشته‌های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر (۲ق) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته‌ها به کره آغشته شودوقتی رنگ رشته‌ها طلایی شد تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۲- طرز تهیه فرنی: برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت و شکر (بستگی به ذائقتون می‌توانید شکر بیشتری اضافه کنید) را با هم مخلوط کنید، سپس شیر را کم کم به آن‌ها اضافه کرده، به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

۳- حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنیدتا مواد غلیظ شوند، در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود.

۴- یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید نیمی از رشته‌های کادایف را داخل ظرف قرار دهید، حالا فرنی را روی رشته‌ها بریزید. مابقی رشته‌ها راهم روی فرنی ریخته و با قاشق آن‌ها را داخل ظرف پخش کنید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود.

سایر نکات:

۱) دسر را داخل ظرف‌های یکنفره هم میتوانید بریزید.
۲) در آخر روی دسر رو با مغز گردو و پسته تزیین کنید.

طرز تهیه دسر خوشمزه و آسانی که با کادایف تهیه می‌شود
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار