gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان چمچمو را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۲۸۸۳۸
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۹-1399 April 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان چمچمو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری


دوستان من این نونا رو با خمیر جادویی درست کردم فقط مقدار شکرش رو سه چهارم لیوان گرفتم. خمیر رو دو ساعت استراحت دادم بعد چونه گرفتم پهنش کردم ودر روغن سرخ کردم.

طرز تهیه

۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).

۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه‌ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیور بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

۶- نکته: این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذا‌ها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار