gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه یک ته چین خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۰۴۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۹-1399 April 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
 نام این غذا با ته چین‌های معروف یکی است، اما طریقه طبخ آن متفاوت است وبیشتر شبیه قابلی پلو افغان‌ها تهیه می‌شود.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
آلو و هویج: هر کدام ۲۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه پلویی: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا برنج را به صورت آبکش می‌پزیم.

بعد از آبکش کردن برنج، گوشت را که از قبل با ادویه مخلوط کرده ایم به همراه آلو لا به لای برنج در داخل قابلمه می‌ریزیم و سیب زمینی و هویج را روی برنج می‌گذاریم.


شعله زیر قابلمه را کم می‌کنیم و صبر می‌کنیم تاخوب دم بکشد.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار