gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه خورش بامیه را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۰۸۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۹-1399 April 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
خورش بامیه و گوشت از غذا‌های سنتی استان خوزستان است که دارای طعمی بی نظیر و لذت بخش است. ماده اصلی این خورش، بامیه است که در فصل تابستان برداشت می‌شود همچنین منطقه اصلی برای پرورش آن جنوب کشور است.


مواد لازم

پیاز متوسط: ۱ عدد
بامیه: ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آبغوره: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.


پس از تفت پیاز زردچوبه را به پیاز اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم.


گوشت‌های تکه شده را به پیاز اضافه می‌کنیم.


اجازه می‌دهیم گوشت مقدار تفت بخورد و رنگش عوض شود.


سپس آبغوره و رب گوجه را مقداری تفت می‌دهیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.


به مقدار لازم به گوشت آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شود.


پس از پخت کامل گوشت، بامیه‌ها را اضافه می‌کنیم.


بهتر است ۴۵ دقیقه مانده به پایان پخت خورش بامیه را اضافه می‌کنیم.


در نهایت نمک را ریخته و خورش را مزه می‌کنیم تا به طعم داخواه برسد.


خورش شما آماده است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار