gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر پاولووا را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۲۹۱۰۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۹-1399 April 31
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر پاولووا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


مواد لازم:

سفیده ۶ عدد تخم مرغ
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۲پیمانه

دستور تهیه:

-ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر باهمزن، هم میرنیم که پف کند

بعد کم کم شکر و وانیل و نشاسته را به ان اضافه میکنیم و باز هم میزنیم، سپس کف فر را کاغذ پوستی میگذاریم و به تعداد دلخواه حالت گرد میکنیم و بعد اونو داخل فر بل دمای ۱۳۵ درجه به مدت ۱ساعت قرار میدهیم، و بعد هم با خامه قبحانه و شکر و میوه سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار