gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه تارت خرما و گردو را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۱۵۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 01
گردشبان (gardeshban.ir) :
دسر‌ها  خوشمزه‌ترین وعده‌های غذایی هستند که مورد محبوبیت زیادی در بین افراد فرهنگ‌های مختلف قرار گرفته اند. برخی دسر‌ها روش پخت آسانی دارند و همچنین به راحتی تهیه می‌شوند. در این گزارش ما تهیه تارت خرما و گردو را به عنوان یک دسر به شما توصیه می‌کنیم. تارت خرما و گردو گزینه مناسبی برای عصرانه و یا صبحانه است.


مواد لازم

بیسکویت: ۳۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق
کره ذوب شده: ۱۵۰ گرم
نمک: مقدار کم
خرمای بدون هسته: ۳۰۰ گرم
شیر عسلی: ۱ قوطی
پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۱۵۰ گرم

مراحل پخت

ابتدا بیسکوییت را پودر کنید


سپس با اضافه کردن نمک، دارچین و شکر به آن مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.


بعد از مخلوط شدن مواد کره ذوب شده را به آن‌ها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مایع صاف و یک دستی به دست بیاید.


مایه را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فر در قالب مخصوص قرار دهید و مواد را صاف کنید تا قالب حالت نان به خود بگیرد.


بعد از ۱۰ دقیقه نان آماده شده را از فر خارج کنید.


در مدت زمان پخت نان خرما‌ها را از وسط نصف کنید و آن‌ها را برش دهید.


دمای فر را ۵ درجه افزایش دهید و خرما‌ها را روی تارت بگذارید تا شل شوند و سطح تارت را بپوشانند.


سپس قالب را از فر در آورید.


بعد روی خرما‌های چیده شده یک لایه مغز گردو قرار دهید.


در آخرین مرحله شیرعسلی را روی گردو‌ها بریزید.


قالب را مجددا در فر بگذارید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بعد تارت آماده می‌شود و رنگ قهوه‌ای به خود می‌گیرد.


بعد از خنک شدن تارت را از قالب در بیاورید و می‌توانید آن را سرو کنید.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار