gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه نان خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۹۱۵۲
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 01
گردشبان (gardeshban.ir) :
 قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه نان شیر ژاپنی آشنا کنیم.

مواداولیه استارتر:

۴۰ گرم ارد اگه ترازو نداشتین هر یک قاشق غذا خوری پر ارد تقریبا ۱۰ گرم میشه و۲۰۰ میلی لیتر یا گرم اب

خوب اول ارد و اب رو مخلوط کنید  و با چنگال بزنید تا ارد تو اب حل بشه وبعد رو حرارت بذارید ومرتب هم بزنید تا اب بخار بشه ویه خمیر لطیف مثل پودینگ بدست بیاد خاموش کنید وبذارید خنک بشه واین استارتر باید ۴ تا ۵ ساعت زودتر آماده بشه 

مواد اولیه نان:

ارد ۶۰۰ گرم
مایه خمیر ۱۰ گرم معادل یه قاشق غذا خوری سرصاف
تخم مرغ یک عدد
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۳۰۰ گرم یا میلی لیتر
شکر ۶۰ گرم
نمک یک قاشق چای خوری

مواد برای رومال:

یک زرده تخم مرغ

یک تا دوقاشق شیر

می تونید برای رومال فقط از شیر استفاده کنید وزرده رو حذف کنید در این صورت رویه نون روشنتر می شه.

طرز تهیه:

اول شیر ولرم ومایه خمیر ویه قاشق مرباخوری از شکر رو با هم مخلوط کنید ودر ظرف رو بزارید تا ۱۰ دقیقه عمل بیاد وپف کنه

حالا بهتره مواد رو با دستگاه خمیر زن بزنید واگه نداشتین ۲۰ دقیقه باید خمیر رو ورز بدید خمیر خیلی چسبناکه بهش ارد غیر از مواد اولیه اضافه نکنید، چون بافتش سفت میشه من یه مقدار با خمیر زن غذا ساز ورز دادم ویه مقدار با دست که نتونستم ورز دادن با دست رو فیلم بگیرم .

پس تو ظرفی که می خواهید خمیر رو درست کنید ارد ونمک رو که سه بار الک کردید وکره وتخم مرغ وشکر ومایه خمیر عمل اومده واستارتر که ۵ ساعت استراحت دادیم رو ریخته وورز میدیم بعد دیت رو چرب کنید وخمیر رو تو ظرف بزرگتر منتقل کنید روشو بپوشنید ویک  ساعت استراحت بدید

بعد یک ساعت پف خمیر رو گرفته وبه ۸ قسمت تقسیم کنید فقط توجه کنید مثل من ناشیانه ونامساوی  تقسیم نکنید وتو دست کمی ورز بدید وجمع کنید وتو سینی بزارید وباز روشو بکشید و ۱۵ دقیقه استراحت بدید

حالا خمیر رو منتقل کنید تو ظرفی که می خواد بره تو فر وباز روشو بکشید و۴۵ دقیقه استراحت بدید


حالا رومال شیر ویا مخلوط شیر وزرده رو روی خمیر بدید وتو فر ۱۸۰ درجه وزمان ۲۰ دقیقه بزارید وبعد درجه ۱۶۵ وزمان ۲۰ دقیقه

من تو سولاردوم برنامه کانوکشن وسینی پایه کوتاه رو گذاشتم وزمان ۲۰ ودرجه ۱۸۰ گذاشتم بعد این زمان درجه رو روی ۱۶۵ وزمان ۲۰ دقیقه گذاشتم تا پخت بعد گذاشتم کمی خنک شد وبا چاقو دور نون رو از ظرف جدا کردم ورو توری برگردوندم. 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار