gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه مغزآبک را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۳۲۷
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 05
گردشبان (gardeshban.ir) :
مغزآبک از غذا‌های سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می‌شود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.


مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کشک رقیق: ۱ لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


مراحل پخت

ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می‌پزیم.


سپس پیاز را درک می‌روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می‌کنیم.


در نهایت، لوبیای پخته را به آن‌ها می‌افزاییم


۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار