gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته انار و گردو را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۵۹۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
کوفته انار و گردو یکی از غذا‌های محبوب شمالی است که می‌توان آن را برای شب یلدا آماده و سرو کرد. این غذای خوشمزه را می‌توان با نان و یا در کنار برنج نوش جان کرد. در تهیه کوفته گردو و انار علاوه بر نعنا می‌توان از دیگر سبزی‌های معطر مانند جعفری و یا ترخون نیز استفاده کرد.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده واب گرفته شده:یک عدد
گردوی آسیاب شده: سه قاشق
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: یک قاشق
رب انار: دو قاشق غذا خوری
آب انار: یک لیوان
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
سیر:۲ حبه
ادویه کاری: ۱ قاشق سوپ خوری

مراحل پخت

ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نعنا خشک، نمک، وفلفل سیاه وفلفل قرمز همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته‌هایی به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره.


سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته‌ها رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم.


داخل همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو سرخ میکنیم.


وقتی پیاز سرخ شد کمی گردوی خورد شده یک قاشق رب گوجه فرنگی را به همراه دوقاشق رب انار تفت میدهیم.


پس از تفت، دو لیوان آب، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزاریم.


سس که جوش اومد کوفته‌ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم و درشو میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یک ساعت خورشت بپزه و به روغن بیفته.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار