در این مقاله قصد داریم، خوشمزهترین و بهترین دسرهای دنیا را به همراه تاریخچهی جالبشان به شما معرفی کنیم.
گفته میشود، نام روسی کیک پاولووا (Pavlova) بهافتخار بالرین مشهور روسی «آنا ماتویونا پاولووا» و به خاطر دامن سفید و زیبایش گذاشته شده است. آنا پاولووا در دههی ۱۹۲۰ با یک تور رقص باله به نیوزیلند و استرالیا سفر کرد.
کرم بروله، خامهی نرم شیرینیپزی است که با لایهای نازک و برشته از کارامل پوشیده میشود و شما میتوانید از خوردن این دسر خوشمزه در کافههای اروپا یا دیگر نقاط جهان لذت ببرید.
در زبان اندونزیایی، دادار (Dadar) یعنی پنکیک و گولونگ (gulung) یعنی رول کردن. یکی از مشهورترین و بهترین دسرهای جزیرهی جاوا در اندونزی دادار گولونگ نامیده میشود.
این دسر لذیذ رولهای سبزرنگی هستند که از برگهای گیاه پاندان (Pandan) تهیه شده و داخل آنها، با نارگیل رنده شده و شکر پر میشوند.
موچی (Mochi)، دسر سنتی ژاپنی، یکی از بهترین دسرهای دنیا، است که از مشرق زمین میآيد. این دسر نام خود را از یک نوع برنج چسبناک به نام موچی گومه (Mochi Gome) گرفته است.
سیب به همراه اولین مهاجران اروپایی به آمریکا وارد شد. سالها گذشت تا بالاخره درختان سیب در آمریکا به ثمر نشستند.
علیرغم اینکه پای سیب قدمتی طولانیتر از خود ایالاتمتحده دارد، علاقهی شدید آمریکاییها به این دسر باعث شده که پای سیب بهعنوان نماد ملی سلامتی در این کشور شناخته شود.
برای تهیهی این دسر، سیب را درون خمیر ترد پای قرار میدهند و روی آن را با خامهی زدهشده، بستنی وانیلی یا حتی پنیر چدار تزیین میکنند.
کیک ساخر یا ساخرتورته یکی دیگر از بهترین دسرهای دنیا محسوب میشود که به افتخار ابداعگر آن، فرانتس ساخر (Franz Sacher) نامگذاری شده است.
اسم دسر مشهور کانادایی، نانایمو یا نهنایمو بار (Nanaimo Bar)، از شهر نانایمو در استان بریتیش کلمبیا ریشه گرفته است. این تارت سهلایه نیازی به پخت ندارد.
لایهی زیرین آن از خردههای نان وافل یا بیسکوییت ویفر و لایهی بعدی از کرم غلیظ کاستارد تهیه شده و درنهایت هر دو با لایهای از شکلات ذوبشده پوشانده میشوند.
این شیرینی نهفقط یک دسر خوشمزه است، بلکه تهیهی آن، یکی از هنرهای آشپزی سنتی در چین به شمار میرود. ظاهر نان دراگون (Dragon’s Beard) یا پشمک چینی شبیه به پیلههای کرم ابریشم است. این دسر خوشمزه از شربت مالت به همراه بادامزمینی، کنجد و نارگیل تهیه میشود.
کیک کاردینال یا کاردینالشنیتن (Kardinalschnitten) به معنای حقیقی طعم بهشت را تجسم میبخشد. کاردینالشنیتن به خاطر لایههای متفاوت خود به این اسم نامگذاری شده است.
استفاده از ترکیب بیسکوییت و مرنگ در این دسر رنگ طلایی و سفید، کلیسای کاتولیک را تداعی میکند. کیک کاردینال از سال ۱۹۷۴ تا به امروز در کافه موتزارت سرو میشود.