gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه حلیم طالقان را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۳۰۲۱۴
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 28
گردشبان (gardeshban.ir) :
این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.


مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه

بلغور گندم: ۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم

نمک: به مقدار لازم

ادویه: به مقدار لازم

پیاز: ۲ عدد

مراحل پخت

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.


گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.


۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.


بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.


این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار