جدای از برخی استثناهای فصل تابستان، برترین رستورانهای نوآورانه ترکیه در بزرگترین و چند فرهنگیترین شهر آن یعنی استانبول واقع شدهاند. در رستورانهای فهرستی که برایتان آماده از منوهای لذیذ در حد رستورانهای ستارهدار میشلن گرفته تا غذاهای کلاسیک ترکی با اشارههای مدرن، کردهایم وجود دارد. میتوانید تجربه شکمگردی خود را در آنها کامل کنید.
«نیکول» (Nicole) بدون شک میتوانست اولین رستوران ستارهدار میشلن ترکیه باشد. این رستوران توسط «آیلین یزیجولو» (Aylin Yazıcıoğlu) دانشجوی سابق دکتری در دانشگاه کمبریج که برای علاقهاش به رستوران آنجا را ترک کرد اداره میشود. او بعد از پایان تحصیلش در انستیتو «کوردن بلو» (Cordon Bleu) در پاریس، با آشپزهای فرانسوی سرشناس زیادی کار کرد تا در نهایت رستوران شخصیاش را باز کند. ترکیب جذابی از مهارتهای فرانسوی و تازهترین مواد اولیه ترکی را میتوانید در منوی لذیذ فصلی این رستوران تماشا کنید. اغلب تمام غذاها با یک نوشیدنی عالی همراه شده و میتوانید همزمان از منظره خیره کنندهاستانبول از بالای تراس هم لذت ببرید.
«بورسا» (Borsa) یکی از رستورانهای کلاسیک واقعی استانبول بوده و سالنی بیهمتا دارد که از سال ۱۹۲۷ پذیرای مهمانان برای صرف بهترین غذاهای ترکی بوده است. این رستوران از آن زمان تغییر زیادی نکرده و هنوز هم به بهترین نحو غذاهایش را آماده میکند. میتوانید هر کدام از غذاهای معروف را که خواستید با بهترین کیفیت در اینجا سفارش دهید.
«هونکَر» (Hünkar) یکی از رستورانهای کلاسیک استانبول است که از سال ۱۹۵۰ در محله «نیشانتسی» (Nişantası) غذاهایی باکیفیت و عالی را به مشتریانش عرضه میکند. زمانی که وارد رستوران شوید، میتوانید خود را با غذاهایی از مواد تازه سرگرم کنید. «کوزو اینجیک» (kuzu incik) و «کوفته کادینبودو» (kadınbudu köfte) از پیشنهادهای ما هستند.
«اورفوس» (Orfoz) یکی از بهترین رستورانهای شهر «بودروم» (Bodrum) بوده و در تمام غذاهای دریایی تخصص دارد. منوی لذیذ اینجا سفری شگفت انگیز در میان غذاهایی مانند مارماهی دودی، حلزون دریایی، خرچنگ و صدف تازه است. پیشنهاد میکنیم تمام این غذاها را با یک نوشیدنی درجه یک همراه کنید.
«کاراکوی لوکانتسی» (Karaköy Lokantası) یکی دیگر از بهترین گزینههای پیشنهادی ما است که به خاطر کاشیهای کلاسیک آبی تیره و ویترینش که چیدمانهای هنری متنوع دارد شهرت پیدا کرده و در طی روز غذاهای کلاسیک خانگی را به مشتریانش پیشنهاد میکند. البته در طی شب منو تغییر کرده و میتوانید ماهی تازه و اسنکهای لذیذ به همراه نوشیدنی سفارش دهید.
«ینی لوکانتا» (Yeni Lokanta) از دیگر رستورانهای محبوب استانبول به شمار میرود که بهترین دستور پختهای آناتولی و مواد اولیه را به کار گرفته تا تعبیرهایی مدرن از غذاهای کلاسیک را در منوی لذیذ خود بگنجاند. غذاهای منو همیشه خوشمزه هستند و مطمئن باشید ترکیب طعمشان را به سادگی نمیتوانید جای دیگری تجربه کنید.
«آلانچا» (Alancha) یکی دیگر از بیهمتاترین رستورانهای استانبول بوده و طبیعتی ماجراجویانه دارد. تجربیاتی که در اینجا رقم خواهید زد از سالن غذا خوری کم نور و تنالیته مینیمال تا منویی لذیذ با تاریخچهای از سرزمین آناتولی متنوع بوده و شبی به یادماندنی برایتان میسازد.