gardeshban.ir

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد بادمجان کبابی آموزش داده شده است.
کد خبر: ۳۰۹۴۸
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
سالاد بادمجان کبابی، یک غذای ساده و لذیذ  است. این سالاد را برای دوستان و خانواده‌ی خود تهیه کنید و از آن در کنار هم لذت ببرید. این یک روش خوشمزه و سالم برای پخت بادمجان است. شما می‌توانید این غذا را در کنار سبزیجات تازه مانند گوجه فرنگی، فلفل قرمز، زیتون و ... میل کنید یا با نان سرو کنید. می‌توانید بادمجان‌ها را از قبل کبابی کنید، هر زمان که به آن‌ها احتیاج دارید پوست بگیرید و فریز کنید.

 

مواد لازم:

۲ عدد بادمجان بزرگ

۱ عدد پیاز کوچک

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دار کردن


دستور پخت:

 بادمجان‌ها را روی شعله پخش کن یا گریل کبابی کنید تا زمانی که بادمجان‌ها نرم شوند. کمی بگذارید خنک شوند و سپس پوستش را جدا کنید. سرش را برش داده و در یک آبکش بگذارید کاملا خنک شوند. پیاز را در غذاساز بریزید.

 بعد از اینکه بادمجان‌ها کاملاً خنک شدند، آن‌ها را در غذاساز به پیاز اضافه کرده، زرده تخم مرغ و روغن آن را اضافه کرده و حدود ۵-۱۰ ثانیه غذاساز را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک کاسه بریزید، نمک اضافه کنید و با نان خانگی تازه، گوجه فرنگی و زیتون سیاه سرو کنید. بقیه را می‌توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار