gardeshban.ir

در مطلب زیر طرز تهیه لقمه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۳۱۰۶۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
لذت آشپزی درست کردن غذا‌های هیجان انگیز و جدیدی است که با همین مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شوند. لقمه سوخاری پنیری یکی از همین غذا‌های خوشمزه است که با مواد ساده‌ای تهیه شده و می‌تواند به عنوان فینگرفود یا حتی غذای اصلی پای ثابت مهمانی‌هایتان باشد. با طرز تهیه این لقمه خوشمزه و جذاب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لقمه سوخاری پنیری

ژامبون گوشت ۵۰۰ گرم
ژامبون بیکن گوشت و مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی پخته سه عدد بزرگ
ژامبون خرد شده نصف پیمانه
پیازچه خرد شده یک‌سوم پیمانه
خامه صبحانه  نصف پیمانه
پنیر پارمسان  یک‌چهارم پیمانه
پنیر ورقه‌ای گودا یک بسته
آرد سفید یک پیمانه
تخم مرغ بزرگ دو عدد
پودر سوخاری یک پیمانه
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا دودی یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری

برای شروع سیب زمینی‌های پخته شده را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک ظرف بزرگ بریزید.


ژامبون خرد شده، پیازچه، پاپریکا دودی و خامه صبحانه را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. درآخر نمک و فلفل بپاشید و بعد از کمی هم زدن پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید. کاسه را کنار قرار دهید.


یک تخته آشپزی روی میز کارتان قرار دهید. یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر ورقه‌ای گودا روی ژامبون قرار دهید. سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و تکه‌ها را روی هم بچینید. یازده بار دیگر این کار را تکرار کنید.


حالا هر تکه را به کمک ژامبون بیکن لقمه پیچ کنید.


کف قالب فر را یک کاغذ نسوز قرار دهید و مواد داخل کاسه را کف قالب فر به طور یکنواخت پهن کنید. کمی از مواد را نگهدارید.


حالا لقمه‌ها را به ترتیب داخل مواد فرو کنید. مواد باقی مانده را روی لقمه‌ها بریزید و به کمک لیسک یا ته قاشق پخش کنید.


قالب را ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.


بعد از ۳۰ دقیقه با چاقو کمی بزرگتر از لقمه‌ها دور تا دور آن‌ها ببرید و از هم جدا کنید. سپس به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

لقمه‌های سوخاری پنیری را داخل یک بشقاب مناسب سرو کرده و با انواع سس مثل سس گوجه فرنگی خانگی، سس پاپریکا مجارستانی و سس فلفل تند نوش جان کنید.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار