gardeshban.ir

نماینده سابق کشور مالاوی می‌گوید: از سه سالگی صید موش را یاد گرفتم. مردم این مناطق موش‌های خاکستری دم کوتاه معروف به کابوکو را دوست دارند که می‌گویند خوشمزه است.
کد خبر: ۳۱۰۷۷
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 20
گردشبان (gardeshban.ir) :

اگر روزی پایتان به مالاوی باز شد و شما را به خانه‌شان دعوت کردند و گوشت موش جلویتان گذاشتند، زیاد تعجب نکنید. این روز‌ها و به ویژه بعد از همه‌گیری کرونا، موش به یکی از وعده‌های غذایی مردم مالاوی که زیر خط فقر زندگی می‌کنند تبدیل شده است.

البته برخی دیگر از مردم هم از آن به عنوان فست فود و میان وعده استفاده می‌کنند. در امتداد ۳۲۰ کیلومتری دو شهر مهم مالاوی یعنی بلانتایر و لیلونگوی، مغازه‌های فروش کباب موش به تعداد زیادی به چشم می‌خورد.

در استان نچو در میانه راه، برنارد سیمیون یکی از کسانی است که به فروش موش می‌پردازد.

او می‌گوید: ما موش شکار می‌کنیم و از آن به عنوان مکمل غذایی استفاده می‌کنیم و به رهگذران می‌فروشیم تا کسب درآمد کنیم. او می‌گوید قبل از کرونا اوضاع مالی بدی داشته و حالا همه چیز بدتر شده است.

رونق بازار موش در این کشور بعد از کرونا

مالاوی یکی از فقیرترین کشور‌های جهان است و ۱۸ میلیون تن از مردم آن، زیر خط فقر زندگی می‌کنند. با انتشار ویروس کرونا بخش کشاورزی و تولیدات داخلی این کشور خسارت دیده و تا ۳.۵ درصد کاهش داشته است. مردم مالاوی روزانه ۵۴۰۰ مورد ابتلا به کرونا و نزدیک به ۱۷۰ تن قربانی کرونا دارند.

لوکلوس باندا نماینده سابق و موزیسین موفق می‌گوید: از سه سالگی صید موش را یاد گرفتم. در روستا‌های مالاوی موش گرفتن کار سختی نیست و دختر‌ها هم مثل پسر‌ها به آن به عنوان یک سرگرمی نگاه می‌کنند. مردم این مناطق موش‌های خاکستری دم کوتاه معروف به کابوکو را دوست دارند که می‌گویند خوشمزه است.

باندا نماینده سابق می‌گوید: خوردن موش یک حس نوستالژیکی برایم دارد، فقط به همین خاطر موش می‌خورم و دلیل خاصی ندارد.

سیلوستر کاثومبا، متخصص علوم تغذیه در وزارت بهداشت می‌گوید: مقامات بهداشتی توصیه اکید دارند، مردمی که توان خرید گوشت ندارند، موش بخورند؛ موش منبع غنی و فوق‌العاده پروتئین است.
رونق بازار موش در این کشور بعد از کرونا

اما توصیه به خوردن موش در مالاوی، با واکنش طرفداران محیط زیست مواجه شده و آن‌ها از روشن کردن آتش در جلوی سوراخ خانه موش‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند و بر این باورند که این حجم از شکار موش، به محیط زیست آسیب می‌زند. آن‌ها می‌گویند: ما می‌دانیم که فقرا هم به کسب درآمد نیاز دارند، اما این طوری به محیط زیست ضربه می‌زنند و باعث گرمایش زمین می‌شوند.

رونق بازار موش در این کشور بعد از کرونا


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار