gardeshban.ir

در این مطلب دستورالعمل تهیه کوفته سوئدی آموزش داده شده است.
کد خبر: ۳۱۰۹۴
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 21
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته سوئدی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای ۴ نفر:
گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
فلفل دلمه‌ای ۳ عدد
برنج ۱ پیمانه
جعفری مقداری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
گوجه فرنگی ۴ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خردکن ریخته خرد کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.

حالا برنج را به مدت ۳ دقیقه بپزید تا به صورت نیم پخت دربیاید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. بعد فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده، در خرد کن بریزید سپس به مواد اضافه کنید. به میزان لازم به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و به کمک دست آن را ورز دهید.

چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید. سپس آن را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید. بعد کوفته‌ها را سرخ شدن کنید. حالا یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود. پس از سرخ شدن آن‌ها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.سپس  پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید و به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

بعد کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود. سپس کوفته‌ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار