gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه رولت گوشت ترکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۱۶۰۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۹-1399 July 03
گردشبان (gardeshban.ir) :
 نام رولت گوشت برای اولین بار در قرن پنجم در دستور‌های آشپزی رومی ذکر شده، اما ریشه‌های آن به کشور‌هایی مانند آلمان، اسکاندیناوی، بلژیک و هلند می‌رسد. در دستور‌های ابتدایی این غذا از ترکیب گوشت و آرد ذرت تهیه می‌شده، اما به مرور در هر سرزمینی به شکلی متفاوت آماده و سرو شد.

پس باتوجه به این‌که آن را براساس دستورپخت چه کشوری تهیه می‌کنیم، موادی متفاوت دارد و در کل رسپی آن انعطاف‌پذیر است. ما در این دستور طرز تهیه رولت گوشت ترکی را برای شما آماده کرده‌ایم که در کنار آن سالادی کبابی با سبزیجات تازه و خوش‌مزه سرو می‌شود و طعمش را کامل می‌کند.

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت

روغن کلزا به مقدار لازم
پیاز (خرد شده) یک عدد
بادمجان (ریز شده) ۳۲۰ گرم
برنج قهوه‌ای (پخته شده) ۲۵۰ گرم
پوره گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات یک قاشق غذاخوری
شوید تازه (خرد شده) نصف دسته
پودر دارچین دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل فرنگی دو قاشق غذاخوری
گوشت بره چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ دو عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲۲۷ گرم

مواد لازم برای سالاد

فلفل دلمه (خرد شده) سه عدد
کدو سبز (خرد شده) ۵۰۰ گرم
پیاز قرمز خرد شده دو عدد
روغن کلزا یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) یک حبه
نعنا (خرد شده) یک مشت

طرز تهیه رولت گوشت ترکی

پیش از هر کاری فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود و سپس برای تهیه رولت گوشت حرفه‌ای به سبک سرآشپز‌های ترک آماده شوید. سپس یک قالب لوف را برای پخت رولت گوشت انتخاب کرده، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مقداری با روغن چرب کنید.


پیاز و بادمجان را به‌همراه برنج، پوره گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات، شوید، ادویه‌ها و گوشت چرخ‌کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مواد را کاملا با دست ورز دهید، پس از چند دقیقه ورز دادن می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را هم به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید.


حالا رب را با کمک قاشق کف قالب مخصوص رولت ریخته و آن‌را یک‌دست کنید، سپس گوشت رولت را در قالب بریزید و آن را استفاده از دست یا کف‌گیر کاملا منسجم و فشرده کنید تا یک‌پارچه شود.

روی قالب را با فویل بپوشانید و به فر منتقل کنید، اجازه دهید تا برای مدت یک ساعت و ۴۰ دقیقه بپزد. البته فراموش نکنید که ۱۵ دقیقه آخر از زمان پخت، باید فویل را بردارید.


پس از آن‌که یک ساعت از پخت گوشت در فر گذشت، فلفل دلمه‌ای، کدو سبز و پیاز را داخل یک ظرف مناسب فر ریخته و مقداری روغن روی آ‌ن‌ها بریزید، سپس ظرف را به فر منتقل کرده تا در ۴۰ دقیقه باقی‌مانده، سبزیجات کبابی شوند.


پس از گذشت زمان ذکر شده، رولت گوشت و سبزیجات را از فر خارج کنید و پنج دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند. حالا می‌توانید رولت را داخل ظرف سرو مورد نظرتان به آرامی برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. در صورت تمایل مقداری شوید روی رولت بریزید.

سبزیجات کبابی را در یک ظرف دیگر ریخته و آن‌ها را با سیر، سرکه سیب و نعنا طعم‌دار کنید. غذای شما آماده است تا طعم لذیذش را بچشید.


چند نکته

استفاده از نمک و فلفل سیاه در این دستور به سلیقه شما بستگی دارد.
همچنین می‌توانید از ادویه‌های موردعلاقه‌تان مانند کاری، پودر سیر و… استفاده کنید.
شما می‌توانید رولت گوشت با خمیر هزارلا را هم با دستور پختی که قبلا به شما آموزش داده بودیم تهیه کنید.
حتما قالبی که برای رولت در نظر می‌گیرد باید مطابق دستور باشد چرا که شکل کلی رولت بهم می‌ریزد.
اگر به تخم مرغ پخته علاقه دارید، می‌توانید به تعداد مورد نظرتان بپزید و در حین ریختن گوشت در قالب، تخم مرغ‌ها را بین رولت قرار دهید.
شما می‌توانید مواد آماده شده را برای یک هفته در فریزر نگه‌داری کنید.

 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار