gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نافله خوزستانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۱۸۰۵
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۹-1399 July 08
گردشبان (gardeshban.ir) :
نافله خوزستانی، یکی از خوراک‌های خوشمزه و محلی مردم جنوب است. این غذای سنتی و محلی خوزستان، در میان مردم بسیار پرطرفدار و معروف است و معمولاً هم با پلو در وعده ظهر سرو می‌شود و هم به صورت خوراک در وعده شام با نان سرو خواهد شد. طعم و عطر مختلف و خاص این نوع نافله، یک نوع غذای متفاوت و منحصر به فرد را برای شما ایجاد خواهد کرد.

گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی جزو مواد اصلی این نوع رسپی نافله است. شما با تهیه این غذای محلی خوزستان که با مواد اولیه سالم و مفید نیز طبخ می‌شود، می‌توانید یک غذای کاملاً سالم و مفید را برای خانواده تهیه و طبخ نمایید. برای خوش طعم شدن نافله خوزستانی نیز می‌توانید از کمی زعفران نیز در هنگام طبخ استفاده کنید. همچنین برای تزیین آن نیز می‌توانید از کنجد استفاده کنید که یک غذای سالم و پرانرژی را فراهم نماید.


مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
تره و نعناع خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز‌ها را پوست کرده و بشویید و سپس رنده کنید.


گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویه ها، تره خرد شده و نعناع خشک را به ظرف پیاز اضافه و مواد را خوب مخلوط و ورز دهید.


در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و از مواد نافله، به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید و در ظرف سرخ نمایید.


بعد از اتمام مواد و سرخ کردن تمام خمیر نافله، در یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید.


پیاز داغ، نعناع، آب و کمی زردچوبه را نیز به قابلمه اضافه کنید و مخلوط نمایید.


شکر و سرکه را نیز به قابلمه اضافه و سپس تمام شامی‌های سرخ شده را اضافه کنید.


۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد و طعم مواد با حرارت ملایم به خورد شامی‌ها برود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار