gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم راز تهیه سیب زمینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۱۸۰۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۹-1399 July 08
گردشبان (gardeshban.ir) :
سیب‌زمینی‌های سرخ شده و تنوری، ناجی باریستا‌ها هستند. درست در زمانی که یک مشتری گرسنه از راه می‌رسد و می‌خواهد که در کوتاه‌ترین زمان و با کمترین هزینه کارش را راه بیندازد، کافه‌چی دست بکار می‌شود و یک بشقاب جادویی را روی میز می‌گذارد؛ بشقابی از سیب‌زمینی با طعم و ظاهری متفاوت. در این مطلب راز تهیه سیب زمینی خوشمزه و فوق‌العاده را با شما درمیان می‌گذاریم. رازی که سرآشپز‌های فرانسوی آن را فاش کرده‌اند.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی خوشمزه

سیب زمینی متوسط چهار عدد
نمک به مقدار لازم
سیر دو حبه
جعفری تازه دو دسته
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
کره پاستوریزه چهار قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون بکر دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیب‌زمینی خوشمزه

سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و به شکل مکعب‌های سه سانتی خرد کنید و برای ۱۰ دقیقه در آب سرد بگذارید. در همین فاصله آب را در یک قابلمه بجوشانید و مقداری نمک در آب بریزید. سیب‌زمینی‌های شسته شده را روی یک دستمال پهن کنید تا خشک شوند، پس آن‌ها را در آب جوش و شور بریزید. با این روش سیب‌زمینی‌ها قبل از سرخ شدن کمی می‌پزند و گذشته از آن، مقداری از نشاسته‌شان را از دست می‌دهند و به شکل بهتری سرخ می‌شوند.


برای پخت سیب زمینی روش‌های متفاوتی وجود دارد؛ می‌توانید سیب زمینی تنوری آماده کنید یا سراغ سیب زمینی کاراملی بروید. اما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه سیب‌زمینی فرانسوی را به شما آموزش دهیم. برای این کار مقداری روغن سرخ کردنی یا کره در تابه بریزید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید. وقتی روی سیب‌زمینی‌ها طلایی شد، سیر رنده شده را به آن‌ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس جعفری‌های خرد شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه در تابه بچرخانید.


سیب‌زمینی سرخ شده با سیر و جعفری را در یک ظرف مناسب ماکروفر بریزید. پنیر پارمسان رنده شده یا ریز خرد شده را لابه‌لا و روی سیب‌زمینی‌ها بریزید. کمی روغن زیتون بکر را هم در صورت تمایل رویشان ریخته و ظرف را برای ۳۰ ثانیه در مایکروفر بگذارید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار