gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوفته‌ی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۲۰۵۲
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹-1399 July 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
کوفته‌های خانگی یکی از ساده‌ترین غذا‌ها برای پختن است که هم زمان کمی صرف میکند و هم بسیار ساده و سبک است. امروزه کوفته‌های تابه‌ای بسیار محبوب شده اند که مردم دیگر از دستور پخت‌های سنتی و قدیمی کمتر استفاده میکنند. غذا امروز نیز یک کوفته‌ی تابه همراه با سس مخصوص است؛ که سس را نیز میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد.


کوفته یکی از غذا‌های سنتی و قدیمی بیشتر کشور هاست که طرفدار بسیاری نیز دارد. کوفته یک غذای سبک و ساده است که میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد. شما میتوانید از ادویه‌های مورد علاقه‌ی خود نیز استفاده کنید که نسبت به هر ذایقه متفاوت است. اگر میخواهید این غذا‌ی بسیار لذیذ را امتحان کنید گزارش ما را دنبال کنید.


مواد لازم:

۱/۲ لیوان شیر

۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

۱/۳ لیوان خرده نان

۱ عدد پیاز خرد شده

۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲ عدد تخم مرغ

۱/۴ دسته جعفری تازه‌ی خرد شده

۳ حبه سیر له شده

۲ قاشق چای خوری نمک

۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه

۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز

۱ قاشق چای خوری ادویه‌ی ایتالیایی

۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه:

گام اول: روی یک کاغذ روغنی را با فول بپوشانید و سپس چربش کنید.

گام دوم: خرده نان‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در شیر در کاسه‌ای کوچک خیس کنید.

گام سوم: روغن زیتون را در دما‌ی متوسط گرم کنید و سپس پیاز را تا زمانی که نیمه شفاف شوند تفت دهید.

گام چهارم: سپس تمام مواد{ پیاز و خرده نان و تخم مرغ‌ها وجعفری و سیر و نمک و فلفل سیاه و قرمز وادویه‌ی ایتالیایی } را در یک کاسه ریخته و هم بزندید تا به خوبی مخلوط شوند. سپس روی مواد بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

گام پنجم: فر را گرم کنید. {۴۲۵ درجه‌ی فارن هایت یا ۲۲۰ درجه‌ی سانتی گراد}

گام ششم: دست هایتان را خیس کنید و مواد کوفته را گرد کنید {به اندازه‌ای که میخواهید}

گام هفتم: در فر قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا زمانی که قهوه‌ای و به خوبی پخته شود بپزید

نوش جان!
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار