gardeshban.ir

در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ تورتیلا آموزش داده شده است.
کد خبر: ۳۲۴۵۴
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۹-1399 July 26
گردشبان (gardeshban.ir) :
در این گزارش قصد داریم طرز تهیه سوپ تورتیلا را به‌شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ تورتیلا

۲ عدد سینه مرغ پخته شده
۴۱۰ میلی لیتر آب مرغ
۲۸۰ گرم ذرت پخته شده
۱۰۰ گرم لوبیا سیاه خیس خورده
۲ عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
۴۲۰ گرم پوره گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز خرد شده
۱۱۵ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۲ فنجان آب
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد برگ بو
مقداری چیپس تورتیلا
مقداری خامه ترش
مقداری پنیر رنده شده
به میزان دلخواه سس تند

طرز تهیه:

مرحله اول: در قابلمه‌ای پوره گوجه فرنگی را به همراه پیاز، سیر و چیلی سبز با هم مخلوط کرده و آب مرغ را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را رئی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش آیند.

مرحله دوم: پس از به جوش آمدن مواد گفته شده، برگ بو، زیره، پودر چیلی، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سس تند، ذرت و لوبیا سیاه را نیز به مخلوط گفته شده اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و شعله گاز را تا حد متوسط رو به پایینی کاهش دهید تا مواد سوپ به آرامی بپزند. هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم: سیب زمینی‌های خرد شده را آب پز کنید. طوری که فقط نرم شوند و چنگال درون آن‌ها فرو رود. سپس از آب دربیاورید.

مرحله چهارم: سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنیدو به همراه سیب زمینی پخته شده به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ یک ساعت دیگر هم بپزد.

مرحله پنجم: سوپ شما آماده است. روی آن را می‌توانید با پنیر، خامه ترش و چیپس تورتیلا تزئین و سپس آن را سرو کنید.

نکاتی در رابطه با سوپ تورتیلا

مقدار مواد گفته شده مناسب ۶ نفر است.

مقدار نمک و فلفل را بسته به مزاج خود می‌توانید تغییر دهید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار