gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم روش تهیه لازانیا حرفه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۲۵۶۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹-1399 July 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
 لازانیا یک غذای ایتالیایی است که در میان کوچک و بزرگ طرفداران زیادی دارد. مواد اصلی برای تهیه لازانیا گوشت چرخ‌کرده، قارچ، سس بشامل و فلفل دلمه‌ای است. پنیر هم جز جدایی ناپذیر لازانیا است و سبب خوشمزگی لازانیا می‌شود. حالا تصور کنید در تهیه لازانیا از چهار نوع پنیر مختلف استفاده شود. قطعا طعم و مزه آن بی‌نظیر خواهد شد. ما در این مقاله طرز تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر، یعنی پنیر موزارلا، پنیر چدار، پنیر پارمسان و پنیر شایربلو را به شما آموزش می‌دهیم. ترکیب این چهار پنیر در لازانیا خوشمزگی آن را دو چندان می‌کند. ممکن است تهیه لازانیا حرفه‌ای کمی زمان‌بر باشد، اما به طعم و مزه هوس برانگیز آن می‌ارزد. این غذای مهیج را می‌توانید در کنار خانواده و حتی در مهمانی‌ها سرو کرده و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید. برای یاد گرفتن طرز تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر در ادامه همراه ما باشید.


مواد لازم

پیاز دو عدد
سیر دو حبه
لازانیا یک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان نصف فنجان
پنیر موزارلا گیلاسی نصف فنجان
پنیر شایربلو نصف فنجان
پنیر چدار نصف فنجان
فلفل دلمه‌ای یک عدد
گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پودر آویشن یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.


فلفل دلمه‌ای را به صورت مربع‌های کوچک خرد کنید. قارچ‌ها را هم ورقه ورقه خرد کرده و با فلفل دلمه‌ای در یک بشقاب کنار بگذارید. پیاز‌ها را ریز خرد کنید. یک ماهیتابه روی اجاق گذاشته و داخل آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. زمانی که روغن داغ شد، پیاز را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا نرم شود.


پوست سیر را بگیرید و ریز خرد کنید. زمانی که رنگ پیاز طلایی شد، سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید. پس از سرخ شدن سیر و پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و سرخ شود. قارچ‌های ورقه شده را هم اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا قارچ‌ها سرخ شوند و آب قارچ‌ها گرفته شود. سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و تفت دهید. مواد را مدام هم بزنید تا نسوزد. در آخر رب گوجه فرنگی، پودر آویشن، نمک و فلفل را روی مایه لازانیا بریزید. مقدار نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن‌ها را کم یا زیاد کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید تا منجسم شوند. یک لیوان آب داخل ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا گوشت پخته شده و آب آن تبخیر شود. سپس زیر شعله را خاموش کنید.


در یک ظرف آب ولرم بریزید و ورقه‌های لازانیا را به مدت سه دقیقه در آن قرار دهید تا نرم شوند. سپس آن را از آب در بیاورید.


در اینجا نوبت به درست کردن سس بشامل لازانیا می‌رسد. برای تهیه سس بشامل، طرز تهیه سس سفید فرانسوی را خوانده و طبق آن سس را تهیه و بعد کنار بگذارید تا خنک شود.


ظرف نسوز فر را با روغن یا کره چرب کنید. با کمی سس بشامل کف ظرف را کامل بپوشانید. یک ورق لازانیا کف ظرف گذاشته و مایه لازانیا را به آن اضافه کنید و روی آن سس بشامل بریزید. این کار را تا تمام شدن مایه و ورق‌های لازانیا انجام دهید. لایه آخر باید ورق لازانیا و روی آن سس بشامل باشد. پنیر پارمسان، پنیر موزارلا، پنیر شایربلو و پنیر چدار را رنده کرده و روی لازانیا را با آن بپوشانید. ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیا پخته شود.

لازانیا یک غذای ایتالیایی است که در میان کوچک و بزرگ طرفداران زیادی دارد. مواد اصلی برای تهیه لازانیا گوشت چرخ‌کرده، قارچ، سس بشامل و فلفل دلمه‌ای است. پنیر هم جز جدایی ناپذیر لازانیا است و سبب خوشمزگی لازانیا می‌شود. حالا تصور کنید در تهیه لازانیا از چهار نوع پنیر مختلف استفاده شود. قطعا طعم و مزه آن بی‌نظیر خواهد شد.

ما در این مقاله طرز تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر، یعنی پنیر موزارلا، پنیر چدار، پنیر پارمسان و پنیر شایربلو را به شما آموزش می‌دهیم. ترکیب این چهار پنیر در لازانیا خوشمزگی آن را دو چندان می‌کند. ممکن است تهیه لازانیا حرفه‌ای کمی زمان‌بر باشد، اما به طعم و مزه هوس برانگیز آن می‌ارزد. این غذای مهیج را می‌توانید در کنار خانواده و حتی در مهمانی‌ها سرو کرده و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید. برای یاد گرفتن طرز تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر

پیاز دو عدد
سیر دو حبه
لازانیا یک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان نصف فنجان
پنیر موزارلا گیلاسی نصف فنجان
پنیر شایربلو نصف فنجان
پنیر چدار نصف فنجان
فلفل دلمه‌ای یک عدد
گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پودر آویشن یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا حرفه‌ای با چهار نوع پنیر

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.


فلفل دلمه‌ای را به صورت مربع‌های کوچک خرد کنید. قارچ‌ها را هم ورقه ورقه خرد کرده و با فلفل دلمه‌ای در یک بشقاب کنار بگذارید. پیاز‌ها را ریز خرد کنید. یک ماهیتابه روی اجاق گذاشته و داخل آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. زمانی که روغن داغ شد، پیاز را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا نرم شود.


پوست سیر را بگیرید و ریز خرد کنید. زمانی که رنگ پیاز طلایی شد، سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید. پس از سرخ شدن سیر و پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و سرخ شود. قارچ‌های ورقه شده را هم اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا قارچ‌ها سرخ شوند و آب قارچ‌ها گرفته شود. سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و تفت دهید. مواد را مدام هم بزنید تا نسوزد. در آخر رب گوجه فرنگی، پودر آویشن، نمک و فلفل را روی مایه لازانیا بریزید. مقدار نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن‌ها را کم یا زیاد کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید تا منجسم شوند. یک لیوان آب داخل ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا گوشت پخته شده و آب آن تبخیر شود. سپس زیر شعله را خاموش کنید.


در یک ظرف آب ولرم بریزید و ورقه‌های لازانیا را به مدت سه دقیقه در آن قرار دهید تا نرم شوند. سپس آن را از آب در بیاورید.


در اینجا نوبت به درست کردن سس بشامل لازانیا می‌رسد. برای تهیه سس بشامل، طرز تهیه سس سفید فرانسوی را خوانده و طبق آن سس را تهیه و بعد کنار بگذارید تا خنک شود.


ظرف نسوز فر را با روغن یا کره چرب کنید. با کمی سس بشامل کف ظرف را کامل بپوشانید. یک ورق لازانیا کف ظرف گذاشته و مایه لازانیا را به آن اضافه کنید و روی آن سس بشامل بریزید. این کار را تا تمام شدن مایه و ورق‌های لازانیا انجام دهید. لایه آخر باید ورق لازانیا و روی آن سس بشامل باشد. پنیر پارمسان، پنیر موزارلا، پنیر شایربلو و پنیر چدار را رنده کرده و روی لازانیا را با آن بپوشانید. ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیا پخته شود.

نکات

برای تزئین لازانیا حرفه‌ای می‌توانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
اگر دوست دارید لازانیا طعم تندی داشته باشد، به آن فلفل بیشتری اضافه کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار