gardeshban.ir

در این بخش می خواهیم مسافران عزیز را با چندین غذاهای تفلیس آشنا کنیم تا در سفر خود برای یک بار هم که شده این نوع از غذا های تفلیس را نوش جان کنند.
کد خبر: ۳۴۰۱۵
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۹-1399 September 09
گردشبان (gardeshban.ir) :

این روزها فروش تور های تفلیس رو افزایش بود به همین جهت در این بخش می خواهیم مسافران عزیز را با چندین غذاهای تفلیس آشنا کنیم تا در سفر خود برای یک بار هم که شده این نوع از غذا های تفلیس را نوش جان کنند.


کاچاپوری :

کاچاپورِی یکی از لذیذ ترین غذا های تفلیس به شمار می رود که از نانی به شکل قایق که با پپنیر پر می گردد درست می شود و روی آن را با موادی مانند تخم مرغ تزیئن می کنند.طبق آخرین آمار بدست آمده 88% مردم گرجستان خوردن این غذا را به پیتزا ترجیح می دهند.البته این نوع غذا در نواحی مختلف کشور گرجستان با دستور پخت های مختلفی طبخ می شود.

چورچخلا :

چورچخلا یکی از جالب ترین شیرینی های تفلیس محسوب می شود که آن ها را در بیش تر مغازه ها آویزان و به فروش می رسانند که بیش تر گردشگران آن را با سوسیس اشتباه می گیرند.این شیرینی با صبر و حوصله ی زیادی درست می شود ، ابتدا انواع مغز ها را نخ می کنند و سپس در عصاره ی انگور اغشته می نمایند و در جایی آن را آویزان می کنند این کار را تا زمانی انجام می دهند که مغز ها کاملا غرق در عصاره انگور شود.

خینکالی :

این نوع غذا را هم سوپ دامپلینگ هم می نامند که در نواحی مختلف قفقاز انواع آن ها پخته می شود.معمولا داخل این دامپلینگ ها را با گوشت ، فلفل دلمه ، پیاز ، زیره و انواع سبزیجات پر می شود.

آجاپ ساندالی :

این غذا که معمولا در فصل تابستان خورده می شود از غذا های تور تفلیس می باشد که مانند میزاقاسمی ایرانی و همچنین راتاتوی اروپایی می باشد که با بادمجان سیر ، فلفل و پوره ی گوجه فرنگی تهیه می شود.این نوع غذا در کشور های مختلف با سبک های گوناگون پخته می شود.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار