gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه دمی هندی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۵۸۹۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹-1399 October 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
دمی هندی غذایی ساده و بسیار متداول در هندوستان است که اکثر افراد آن را به طور متداول استفاده میکنند این غذا بسیار ساده است و خیلی سریع آماده می شود .

مواد اصلی

زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
زنجبیل به مقدار لازم
کنجد ۱ قاشق غذا خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ شده) ۱ عدد
بال مرغ ۸ عدد
برنج ۳ پیمانه
گشنیز (ساطوری شده) ۲ پیمانه
سیر (کوبیده شده) ۳ حبه
فلفل دلمه‌ای (خلال شده) ۱ پیمانه

طرز تهیه

پیازداغ را در تابه‌ای ریخته، بال‌های مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

سپس فلفل دلمه‌ای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار می‌گذاریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش می‌کنیم.

ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن می‌ریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم می‌نماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.

سایر نکات

دمی هندی غذایی ساده و بسیار متداول در هندوستان است که اکثر افراد آن را به طور متداول استفاده میکنند. این غذا بسیار ساده است و خیلی سریع آماده میشود.

تندی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می‌توانید از فلفل قرمز هم در آن استفاده کنید تا تندتر شود.

استفاده از بال مرغ اختیاری است و شما میتوانید از گوشت مرغ هم استفاده کنید و یا این غذا را بدون گوشت بپزید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار