gardeshban.ir

سوپ بُرش (به روسی: Борщ) یک غذای سنتی از اروپای شرقی است. ماده اصلی آن چغندر است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود. برای طعم بهتر، برش را معمولاً با ماست یا خامه سرو می‌کنند.
کد خبر: ۳۶۲۸۷
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 10
گردشبان (gardeshban.ir) :
سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می‌شود و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می‌کند. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می‌شود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای تهیه سوپ برش

چغندر (لبو) متوسط سه عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
لوبیا کنسروی ۴۰۰ گرم
برگ بو دو عدد
آب ده فنجان
آب مرغ یا گوشت شش فنجان
کنسرو گوجه فرنگی یک
آب لیمو چهار قاشق غذا خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری
شوید خرد شده یک قاشق غذا خوری
روغن چهار قاشق غذا خوری
هویج دو عدد
کلم پیچ نصف عدد

طرز تهیه سوپ برش

مرحله اول

در یک قابلمه بزرگ چغندر‌ها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندر‌ها پخته و لبو شوند. لبو‌ها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن‌ها را نگه دارید.


مرحله دوم

سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.


مرحله سوم

هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن‌ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.


مرحله چهارم

کلم را خرد کرده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید. لبو‌ها را به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.


مرحله پنجم

آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.


مرحله ششم

سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار