gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۶۳۲۹
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
کوفته سبزی، یکی از انواع کوفته‌های معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذا‌های قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم، چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و… که در تهیه این خوراک به کار می‌رود، ارزش غذایی آن را دو چندان می‌کند.

برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به میزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت لازمه را داشته باشید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفته‌ها خواهد شد. در این رسپی غذالند، طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را مرحله به مرحله آموزش داده ایم و می‌توانید به راحتی و در زمان کم این کوفته خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
لپه: ۱ فنجان
پیازداغ: ۴ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
کشمش سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوری
سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و ترخون): به مقدار لازم
آب: ۳ لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

برنج و لپه را جداگانه شسته و در آب به مدت ۴ ساعت خیس کنید.

سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خرد شده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.

حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویه‌ها را اضافه کنید.

مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.

بعد از اینکه درست کردن کوفته‌ها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.

سپس کمی پیازداغ، سبزی خرد شده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.

حالا تمام کوفته‌ها را در قابلمه ریخته و درب آن را نگذارید تا کوفته‌ها باز نشود.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش و کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار