gardeshban.ir

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
کد خبر: ۳۶۴۳۸
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 14
گردشبان (gardeshban.ir) :

کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

مواد لازم برای 2 نفر :

سیب زمینی آب پز 2 عدد
 پیاز1 عدد
پیازچه 200 گرم
تخم مرغ1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه:

سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته :

اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.


طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار