gardeshban.ir

ساندویچ سوسیس از پرطرفدارترین ساندویچ ها است.
کد خبر: ۳۶۴۸۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
این ساندویچ در هر شهری به روشی متفاوت تهیه می شود ولی مواد اولیه ی آن ها تقریبا شبیه هم هستند. ساندویچ هندی خیلی شبیه  ساندویچ بندری  است. این ساندویچ هم با سیب زمینی کم و هم بدون سیب زمینی تهیه می شود.

ساندویچ سوسیس هندی:

مواد لازم برای ساندویچ هندی 4 نفر:

سوسیس  600 گرم
 پیاز درشت 2 عدد
 فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
 رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 نمک. فلفل قرمز. زردچوبهبه مقدار لازم 

طرز تهیه ساندویچ هندی:

ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. و با مقداری روغن تفت بدهید. آن ها را خارج کنید و پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. پس از اینکه پیازها طلایی شدند. رب گوجه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی جوش بخورد  سوسیس  ها را به آن اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس به خورد مواد بروند.

سپس آن را با نان باگت، خیارشور و گوجه و کاهو یا کلم میل کنید. 

•  میزان تندی این غذا به ذائقه ی شما بستگی دارد.

•  اگر طعم فلفل دلمه ای را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه ساندویچ هندی با سیب زمینی:

ساندویچ هندی, طرز تهیه ساندویچ هندی

روش های پخت ساندویچ هندی

مواد لازم ساندویچ هندی و سیب زمینی برای 4 نفر:

 سوسیس 600 گرم
 سیب زمینی4 عدد 
 پیاز 3 عدد
 رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
 روغن به مقدار لازم

نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم برای سرو

دستور تهیه ساندویچ هندی:

برای تهیه ی ساندویچ سوسیس هندی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. آن ها را بشویید و داخل آبکش بریزید مقداری زردچوبه و نمک روی آن بپاشید و مخلوط کنید. سپس در مقداری روغن کمی سرخ کنید. در همین حین سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار قرار بدهید. پیازها را نگینی خرد کنید. 

سیب زمینی ها را از داخل تابه خارج کنید و پیازها را داخل تابه بریزید؛ اگر نیازی به روغن داشت به آن روغن اضافه کنید. زمانی که پیازها سبک شدند سوسیس ها را به آن ها اضافه کنید و کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها را به آن ها اضافه کنید.

در یک تابه ی کوچک کمی رروغن بریزید زمانی که داغ شد. رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. کمی سرخ کنید تا رب گوجه خوب رنگ بدهد؛ به آن حدود 1 فنجان آب جوش به آن اضافه کنید. آن را مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد. سس آماده شده را به سوسیس و سیب زمینی ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید، در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود 10-15 دقیقه با هم بپزند و سس به خورد مواد برود. مواد شما آب دار نیست و سس غلیظی روی مواد قرار دارد.

​پس از گذشت این زمان ساندویچ را با خیارشور، گوجه، کاهو یا کلم و نان باگت میل کنید.

طرز پخت ساندویچ هندی, مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ هندی

طرز پخت ساندویچ هندی

نکاتی برای تهیه ساندویچ هندی:

•  به جای رب گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.


•  می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و به صوت آبپز استفاده کنید.

•  اصل غذاهای هندی تند است و بسته به سلیقه ی خوذتان فلفل اضافه کنید. برای تندی بیشتر از فلفل قرمز استفاده کنید.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار