gardeshban.ir

در شهر همدان کوفته ای طبخ می شود که روش تهیه مخصوص خود را داشته و با کوفته معروف تبریزی متفاوت است.
کد خبر: ۳۶۴۸۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
فقط تبریز نیست که به کوفته های خوشمزه معروف است. همدان نیز در نوع خود کوفته های بی نظیری دارد. مصرف این غذا همراه با نان، سبزی خوردن، ماست، دوغ و انواع ترشی، مطبوع و دل چسب به نظر می رسد. در سفر به همدان خوردن کوفته همدان را فراموش نکنید.

مواد لازم برای کوفته همدانی :

 گوشت گوسفند 1 کیلو
 لپه 250 گرم
 پیاز بزرگ2 عدد 
 نخود 500 گرم
 تخم مرغ1 عدد
 برنج نصف لیوان
 نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
 آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری

مواد میانی برای هر کوفته : 

 تخم مرغ آبپز یک چهارم
 آلو 1 عدد
 گردونصف گردو 
 پیاز تفت دادهبه مقدار لازم 

طرز تهیه کوفته همدانی :

برای تهیه ی کوفته همدانی، ابتدا نخود و لپه و برنج را به صورت جدا بپزید و با هم میکس کنید، سپس گوشت را با 1 عدد پیاز میکس کنید. همهٔ مواد را خوب با هم ورز بدهید. نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و خوب با هم ورز بدهید هرچه بیشتر ورز بدهید کوفته ها انسجام بهتری می گیرند و باز نمی شوند. از مواد هراندازه که خواستید بردارید آن را داخل دست گرد کنید و با دست آن را باز کنید و وسط  آن را از مواد میانی قرار بدهید و بعد آن را گرد کنید و کنار بگذارید.

یک عدد پیاز را رنده کنید و با کمی روغن تفت بدهید، سپس رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید سپس آب به اندازه ای که روی کوفته ها را بگیرد داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید آب آن بجوش بیاید.

کوفته های آماده شده را به آرامی داخل آب جوش قرار بدهید و زیر شعله را کم کنید تا کوفته ها به آرامی بپزند و باز نشوند.

کوفته همدانی,طرز تهیه کوفته همدانی

نکاتی برای پخت کوفته همدانی

نکاتی برای تهیه کوفته همدانی:

•  برای اینکه کوفته ها باز نشوند می توانید آن ها را کمی در روغن سرخ کنید. 

•  ورز دادن هم در باز نشدن کوفته ها تاثیر دارد هر چه بیشتر ورز بدهید کمتر باز می شوند.

•  سایز کوفته ها را به سلیقه ی خود می توانید تغییر بدهید.

•  سعی کنید از گوشت کم چربی گوسفندی استفاده کنید.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار