gardeshban.ir

بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
کد خبر: ۳۶۶۶۹
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 20
گردشبان (gardeshban.ir) :

درست کردن ساندا, نحوه درست کردن انواع دسر

طرز تهیه دسر آمریکایی ساندا

مواد لازم برای تهیه ساندا :

 کیک براونیکیک را برش نزنید 
 بستنی وانیلی 1/2 گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده  یک و نیم پیمانه
 پودر شکر2 پیمانه 
*  شیر غلیظ1 پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین2/3 پیمانه
کره بدون نمک1/2 پیمانه
عصاره وانیلیک قاشق چایخوری

*  شیر غلیظ که 60 درصد آب  خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است  

طرز تهیه ساندا :

بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.

در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید:  پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.

شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار