gardeshban.ir

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
کد خبر: ۳۶۸۳۹
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 25
گردشبان (gardeshban.ir) :

مو اد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

بلغور گندم 1 پیمانه 
 آب قلم یا آب معمولی3 پیمانه 
 نمک1 قاشق چایخوری 
 روغن زیتون یا کنجد1 قاشق سوپخوری 
دارچین برای تزیینبه میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده1 پیمانه

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.



طرز تهیه حلیم اراکی؛ خوشمزه و ساده
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار