gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه چیکن تترازینی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۶۹۴۷
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 28
گردشبان (gardeshban.ir) :
اگر می‌خواهید طبخ یک غذای ایتالیایی را در منزل به همراه اعضای خانواده تجربه کنید به شما چیکن تترازینی را پیشنهاد میکنیم. این غذا تا حدودی سریع حاضر می‌شود و ماده اصلی آن را مرغ و ماکارونی تشکیل داده‌اند. این غذا ایتالیایی طعم خوبی نیز دارد.

مواد لازم برای شش نفر:

ماکارونی یا فتوچینی ۳۰۰ گرم

سینه مرغ خرد شد ۲۰۰ گرم

قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط خرد یک عدد

سیر رنده شده سه حبه

آب مرغ ۱.۳ پیمانه

شیر ۱.۳ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

پنیر پارمسان یک پیمانه

آرد یک قاشق غذا خوری

پودر جوز هندی به مقدار لازم

پودر آویشن به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

جعفری خرد شده برای تزیین

طرز تهیه:

۱. ماکارونی یا فتوچینی را طبق دستور پخته آب کش کنید و کنار بگذارید.

۲. در ظرفی دیگر مقداری روغن ریخته تکه‌های مرغ را تفت دهید و نمک وفلفل پودر آویشن و پودر جوز هندی را بیفزایید و قارچ را افزوده خوب تفت دهید.

۳. در ظرف دیگر کره ریخته روی حرارت قرار دهید و پیاز را تفت دهید بعد از سبک شدن سیر را بیفزایید سپس آرد را افزوده کمی تفت دهید.

۴. حالا شیر و آب مرغ را مخلوط کرده و در ظرف حاوی پیاز سیر وآرد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.

چیکن تترازینی

۵. حالا تمام مواد را مخلوط کرده به ماکارونی اضافه میکنیم، خوب مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

۶. داخل ظرف پیرکس یا نچسب میریزیم و روی آن را با پنیر میپوشانیم (میتوانید مقداری از پنیر را هم داخل مواد ماکارونی بریزید و مخلوط کنید) و با فر از قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

۷. بعد از خارج کردن از فر میتوانید با مقداری جعفری روی آن را تزیین کنید.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار