gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه چرتمه پلو را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۷۰۳۳
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
چرتمه، یکی از خورش‌های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای درونی بدن گوسفند از جمله دنبه و جگر سیاه پخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه چرتمه پلو:

۵۰۰ گرم جگر سیاه گوسفندی ریز خردشده
۱۰۰ گرم دنبه ریز خردشده
۳۰۰ گرم ماست
۱ عدد پیاز پوست‌کنده و خلالی خردشده
۴ عدد فلفل کبابی ریز خردشده
۵ حبه سیر پوست‌کنده و ریز خردشده
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
برنج زعفرانی، سبزی خوردن و چند قاچ لیمو برای سرو

طرز تهیه و دستور پخت چرتمه پلو:

۱. یک قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن گرم شود. سپس پیاز‌ها را داخل آن بریزید و آن‌قدر تفت دهید تا نرم شوند. سپس زردچوبه را به آن بیفزایید.

۲. جگر و دنبه‌های ریز خردشده را داخل ماهیتابه بریزید و با پیاز هم بزنید و آن‌ها را به‌مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس فلفل‌های خردشده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۳. نمک و فلفل سیاه را طبق مزاج خود به غذا اضافه کنید تا مزه‌دار شود. مخلوط مواد را روی حرارت متوسط گاز به‌مدت ۳ دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی گاز بردارید.

۴. مواد داخل ماهیتابه را در یک ظرف مناسب بریزید و با گوشت‌کوب، آن‌ها را له کنید.

۵. در همین حین، سیر و ماست را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و سپس آن‌ها را به جگر، دنبه و پیاز له‌شده بیفزایید.

۶. ماست و سیر را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
ويديو
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار