gardeshban.ir

لازانیای مدیترانه ای از جمله لازانیاهای گیاهی است. اگر گیاه خوار هستید، پیشنهاد می کنم این لازانیا را حتما تست کنید.
کد خبر: ۳۷۰۷۲
تاریخ انتشار : جمعه ۰۱ اسفند ۱۳۹۹-1399 December 01
گردشبان (gardeshban.ir) :
لازانیای مدیترانه ای از جمله لازانیاهای گیاهی است. اگر گیاه خوار هستید، پیشنهاد می کنم این لازانیا را حتما تست کنید.

مواد لازم برای لازانیای مدیترانه :

 کدو سبز2 متوسط 
 بادمجان کوچک 1 عدد
 نمک کوشر2 قاشق چایخوری 
 لازانیا12 ورق 
 روغن زیتون فوق العاده بکر3 قاشق غذاخوری 
قارچ کرمینی، ساقه دار و خرد شده  1 پیمانه
اسفناج تازه1 بسته کوچک 
 سیر خرد شده1 قاشق غذاخوری 
پنیر ریکوتا450 گرم
پوست لیمو1 لیمو
جعفری خرد شده2 قاشق چایخوری
ریحان خرد شده2 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشکنصف قاشق چایخوری
تکه های فلفل قرمز خردشدهنصف قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی1 شیشه ی 700 گرمی
پنیر پارمزان رنده شده1 فنجان

طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای :

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. بادمجان و کدو سبزها را از طول آن به صورت نوارهای نازک برش بزنید.

داخل سینی حوله های کاغذی پهن کنید و نوارهای کدو و بادمجان را روی آن بچینید مقداری نمک روی آن ها بپاشید و روی آن حوله ی کاغذی قرار بدهید و این را ادامه بدهید تا کدو و بادمجان ها تمام شوند. این کار رطوبت اضافی داخل سبزیجات را از بین می برد.

اجازه بدهید حدود 30 دقیقه به این صورت باقی بمانند. در این فاصله مواد دیگر  لازانیا  را آماده کنید.

داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوشد سپس مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و ورقه های لازانیاها را داخل آن بریزید. زمانی که نرم شدند آن را آبکش کنید و آن ها را بشویید و داخل آبکش یا سینی صاف پهن کنید.

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار بدهید. سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ ها را اضافه کنید و حدود 6-8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند و آب آن ها تبخیر شود تفت بدهید. نمک را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

سپس اسفناج ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کشیده شود. اگر مواد شما نیاز به نمک داشت به آن نمک اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه بدهید مخلوط خنک شود.

در یک کاسه ی بزرگ پنیر ریکوتا، پوست لیمو، اسفناج و قارچ، جعفری، ریحان، پونه کوهی خشک و تکه های فلفل قرمز را مخلوط کنید. این مخلوط را با نمک مزه دار کنید و سپس مخلوط کنید.

نحوه ی درست کردن لازانیا مدیترانه ای, مواد لازم برای تهیه ی لازانیا مدیترانه ای

طرز پخت لازانیا مدیترانه ای

پخت سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی را در کف ظرف مناسب پخت بریزید و آن را پخش کنید. روی سس را با ورقه های لازانیا بپوشانید. یک سوم مخلوط ریکوتا را روی لازانیاها به صورت مساوی پخش کنید. و بعد نیمی از برش های بادمجان را روی مخلوط ریکوتا به صورت یکنواخت بچینید و باز سه چهارم فنجان سس روی بادمجان ها بمالید و بعد نیمی از کدو سبزها را روی آن بچینید و فشار بدهید تا لایه ها یکدست شوند.


یک سوم دیگر ریکوتا را روی کدو سبز پهن کنید و بعد چهار رشته لازانیا روی آن قرار بدهید و سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی روی آن بریزید. بادمجان باقیمانده را روی سس بچینید و آن ها را کاملاً فشار دهید. ریکوتای باقیمانده را روی آن بریزید، سپس رشته های پایانی لازانیا را روی آن بچینید و سه چهارم فنجان دیگر سس گوجه فرنگی پخش کنید. کدو سبز را روی لازانیاها بچینید و فشار بدهید و سپس روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید.

لازانیا را در فر قرار بدهید و به مدت 45-60 دقیقه قرار بدهید تا لازانیا ها بپزند و پنیر شروع به قهوه ای شدن کند. (بستگی به میزان حرارت فر مدت زمان آن متفاوت است) پس از پخت زیر می توانید گریل بالا را روشن کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.

سپس آن را از فر خارج کنید و پس از کمی خنک شدن آن را برش بزنید و سرو کنید. (مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه لازانیای کتو )

مواد لازم برای تهیه ی لازانیا مدیترانه ای, طرز تهیه لازانیا گیاهی مدیترانه ای

طرز تهیه ی لازانیای گیاهی

ارزش تغذیه ای در هر وعده لازانیای گیاهی مدیترانه ای :

کالری: 361.

چربی کل: 15 گرم.

چربی اشباع: 7 گرم.

کربوهیدرات کل: 40 گرم.

قندها: 12 گرم.

پروتئین: 6 گرم.

سدیم: 886 میلی گرم.

کلسترول: 34 میلی گرم.

فیبر: 6 گرم.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار