gardeshban.ir

چغوک بریزو از غذاهای محلی کرمان است.
کد خبر: ۳۷۶۳۵
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹-1399 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
چغوک در زبان محلی یعنی گنجشگ و بریزو یعنی سرخ کرده. این غذا بسیار خوشمزه و سبک و سریع آماده می شود. در خیلی از شهرها این غذا پخته می شود اما با نام های متفاوت.

طرزتهیه جغوک بریزو:

مواد لازم برای جغوک بریزو : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده300 گرم
سیب زمینی500 گرم
پیاز درشت1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه و ادویه دلخواهبه مقدار لازم
سبزی معطر تازه یا خشک شوید یا گشنیزدر صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن جغوک بریزو :

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و بشویید. مقداری نمک و زردچوبه به آن بزنید و مخلوط کنید تا هنگام سرخ کردن خوش رنگ شوند. سپس با مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ی دلخواه خود را بزنید و تفت بدهید. پس از اینکه رنگ گوشت ها تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید رب مقداری با آن ها سرخ شود.

اکنون سبزی را اضافه کنید و باز تفت بدهید. در پایان سیب زمینی ها را به آن ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. این غذا را می توانید با نان و سبزی خوردن و یا با برنج میل کنید.

مواد لازم برای تهیه ی چغوک بریزو, طرز پخت چغوک بریزو

طرز پخت جغوک بریزو غذای کرمانی

نکاتی برای جغوک بریزو :

•  برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید بعد از تفت دادن پیازها، سیب زمینی های خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تفت بدهید. و بعد گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدهید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید تا گوشت ها و سیب زمینی ها بپزند و آب آن ها کاملا کشیده شوند. این برای مواقعی است که با سرخ کردن موافق نیستید و یا سرماخورده اید.

•  برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید سبزی را حذف کنید. این کاملا سلیقه ای است.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار