gardeshban.ir

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذاهای خاص و خوشمزه کره‌ای را آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۳۷۸۴۸
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۹-1399 December 21
گردشبان (gardeshban.ir) :
 برنج که جزو مواد اصلی این نوع غذای خوشمزه و معروف کره‌ای می‌باشد، هر روز و به خصوص در وعده ناهار ما ایرانیان سرو می‌شود. از این رو برای ایجاد تنوع و امتحان کردن غذای بین المللی که شباهت بسیاری نیز با انواع غذا‌ها و فرهنگ خاص ما دارد، می‌توانید با افزودن انواع گروه سبزیجات مورد علاقه خود و به خصوص ذرت این غذای کره‌ای را مورد علاقه و سلیقه خود طبخ نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

روش طبخ این نوع رولت برنج، جزو محبوب‌ترین و معروف‌ترین انواع پخت برنج در میان مردم آسیا می‌باشد. این نوع غذا برای افرادی که علاقه شدیدی به برنج دارند نیز با متفاوت بودن نوع سرو و طبخ آن، تنوع غذایی بسیار جالبی را به دنبال خواهد داشت. پیشنهاد می‌کنیم که حتما این نوع غذای خاص و خوشمزه کره‌ای را در منزل طبخ کنید و از طعم و تفاوت مزه آن لذت ببرید.

از دیگر غذا‌های مشابه می‌توان به رولت اسفناج، رولت سوخاری، تاک پلو، پلو پیازچه با مرغ، پلو مکزیکی، پلو یونانی، دلمه هویج، خوراک ماهی و قارچ، خورش سویا و کلم بروکلی و… اشاره کرد.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۶ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا برنج را آماده و کته طبخ کنید.

سیر‌ها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.

سپس برنج پخته شده را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.

سس سویا و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم مرغ‌ها را در آن ریخته و پهن کنید.

وقتی یک طرف تخم مرغ‌ها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خودش را بگیرد و پخته شود.

حالا مواد برنج را بر روی لایه تخم مرغ بریزید و با کمک تا کفگیر آن را رول کنید.

پنیر ورقه‌ای را نیز بر روی رولت گرم بگذارید تا آب شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار