gardeshban.ir

زمانیکه در حال سفر هستید و دوست دارید از رستوران هتل یا رستورانهای دیگر بخصوص در خارج از کشور استفاده کنید ، برای سلامتی خود باید بیشتر احتیاط کنید .
کد خبر: ۳۷۸۶۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۹-1399 December 21
گردشبان (gardeshban.ir) :
به رستوران های معتبر رفته و از غذاهایی که خطر ساز هستند و امکان دارد سلامتی شما را به خطر بیندازد پرهیز کنید. چرا که شاید کل سفر شما را با وجود بیماری به تلخترین سفر تبدیل کند . چیزی که می خواهیم در باره اش صحبت کنیم، تقریبا در همه بوفه ها وجود دارد و به صورت توده ای نرمی روی هم قرار گرفته می گیرد. 

این ماده غذایی همان چیز بی نمک و ادویه ای است که می گویند برای افرادی که ناراحتی گوارشی و معده دارند، غذای مناسبی است. اما همین ماده غذایی مفید اگر در دمای مناسبی نگهداری نشود، می تواند واقعا خطرناک باشد. بله، ممکن است باور نکنید ولی برنج می تواند باعث بیماری شما شود. برای فهمیدن دلیل این موضوع با ما همراه شوید و هوشمندانه سفر کنید.

برنج خام حاوی نوعی باکتری به نام باسیلوس سرئوس است که گاهی اوقات ممکن است بعد از پروسه پخت نیز زنده بماند. براساس گزارش FoodSafety.gov، اگر برنج مانده را بخواهید به مدت دو ساعت یا بیشتر نگه دارید ولی در دمای ۱۴۰ درجه نگهداری نشود، اگر باکتری در آن باقی مانده باشد، می تواند تکثیر شود و شما با خوردن چنین برنجی بیمار خواهید شد.

علائم بیماری خیلی سریع بروز می کنند (از ۳۰ دقیقه تا ۱۵ ساعت بعد از خوردن برنج آلوده) و باعث اسهال و استفراغ می شوند. اگر آلوده به باسیلوس سرئوس شوید تا ۲۴ ساعت درگیر این بیماری و علائم خواهید بود.

علائمی که نشان دهنده ی بوفه ای بد و نامطمئن است

از جانیلین هاشینگز، فردی متخصص و حرفه ای در زمینه ایمنی غذایی، سوال کردم که در بوفه رستوران باید به چه چیزهایی دقت کنیم تا از سلامت غذایی که می خوریم مطمئن شویم. به گفته هاشینگز باید به این سه چراغ قرمز توجه کرد:

۱. غذاهایی که باید داغ باشند ولی نیستند.

۲. غذاهایی که باید یخ باشند ولی آب انداخته یا آب شده اند.

۳. کارکنان بوفه به جای اینکه بطور کلی ظرف غذای قبلی و اضافی را با ظرف غذای جدید و تازه تعویض کنند، غذای تازه را روی غذای قبلی و باقیمانده ظرف قبل می ریزند.

برنج در دسته غذاهایی قرار دارد که مستلزم کنترل دما و زمان برای امنیت غذایی (TCS) هستند. طبق گفته هاشینگز، این دسته از غذاها کربوهیدرات و پروتئین بالایی دارند و اسیدیته کم یا خنثی دارند و حاوی رطوبت نیز هستند. سایر غذاهایی که در این دسته قرار می گیرند و احتمالا در بوفه رستوران ها پیدا می شوند، عبارتند از: خربزه قاچ شده، سبزیجات خرد شده و گوشت.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار