gardeshban.ir

ابتدا فر را با درجه 200 می گذاریم گرم شود .سپس بعد از 15 دقیقه خوب وقتی فر گرم شد، سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم
کد خبر: ۳۸۵۰۴
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۰-1400 January 11
گردشبان (gardeshban.ir) :

مواد لازم برای کومپیر ترکیه :

سیب زمینی خیلی بزرگ  3 عدد
کنسرو ذرت نصف پیمانه 
 کنسرو نخود فرنگینصف پیمانه 
سوسیس خرد شده و تفت داده شده یک پیمانه 
کالباس4 ورق
خیار شوریک پیمانه
فلفل شیرین قلمینصف پیمانه
پنیر پیتزای رنده شدهنصف پیمانه
سس مایونزمقداری
سس کچاپمقداری
کرهمقداری

طرز تهیه کومپیر ترکیه :

ابتدا فر را با درجه 200 می گذاریم گرم شود .سپس بعد از 15 دقیقه خوب  وقتی فر گرم شد، سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم و درجه فر را تا 250 درجه یا کمی کمتر افزایش می دهیم. چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم. با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم.

مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.

سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی و کاسه ای اش را از دست ندهد. سپس داخلش را با قاشق تا حدی می تراشیم و پوره سیب زمینی را خالی می کنیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط می کنیم. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه  سیب زمینی تنوری  )

تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط می کنیم تا پنیر آب شود این مواد و دوباره به کاسه سیب زمینی بر می گردانیم و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم و روی آن سس مایونز و سس کچاپ می ریزیم.

این غذا یک غذای ترکیه ای محسوب می شود که طعم و شکل جالبی دارد. البته در مغازه های ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر می کنند مثل  پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه  و مواد گفته شده بالا.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار