gardeshban.ir

اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. در قهوه مکزیکی، دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد.
کد خبر: ۳۸۵۳۶
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۰-1400 January 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. در قهوه مکزیکی، دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد.

طرز تهیه قهوه مکزیکی :

قهوه مکزیکی ترکیب کاملی از قهوه غلیظ، تازه بو داده، شکلات و دارچین است. ما آن را با خامه زده شده برای یک نوشیدنی صبحانه منحصر به فرد یا وعده بعد از ظهر سرو کردیم. این مانند یک ازدواج کامل بین شکلات داغ و قهوه است که آن را به یک نوشیدنی گرم و شیرین تبدیل می کند.

اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد.

تهیه این قهوه فوق العاده ساده است و به مهارت و ظرافت زیادی نیاز ندارد. شما فقط به یک قابلمه قهوه جوش و یک قابلمه کوچک احتیاج دارید. استفاده ی آن در کنار دیگر شکلات ها یا دارچین رفتار مانند کیک شکلاتی و ... یا هنگام صبحانه در کنار بیکن و تخم مرغ از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای قهوه مکزیکی :

 قهوه آسیاب شده (معمولی یا بدون کافئین) سه چهارم فنجان
 دارچین آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
 آب 5 فنجان
 شیر کاملنصف فنجان 
 خامه سنگیننصف فنجان
شربت شکلات یک سوم فنجان
 شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری 
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای تزیین :  خامه فرم گرفته، چوب دارچین، تراش شکلات

طرز تهیه قهوه مکزیکی :

مواد لازم را آماده کنید.

تهیه ی قهوه مکزیکی, درست کردن قهوه مکزیکی, مواد لازم برای تهیه ی قهوه مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ی قهوه مکزیکی

قهوه و دارچین را به سبد فیلتر قابلمه قهوه ی خود اضافه کنید. سپس 5 فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و به صورت معمولی دم کنید. 

طرز تهیه انواع قهوه, درست کردن انواع قهوه, طرز تهیه ی نوشیدنی های گرم

پودر قهوه و دارچین را داخل صافی قهوه جوش بریزید

در حین دم کشیدن قهوه، شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای کوچک بگذارید تا آرام آرام بجوشند. حتماً روی حرارت کم بجوشانید تا مخلوط را نسوزانید. 

روش های تهیه ی قهوه مکزیکی, تکنیک های تهیه ی قهوه مکزیکی

شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای آرام بجوشانید

از روی حرارت بردارید و قهوه دم کرده را به مخلوط شیر اضافه کنید. عصاره وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. 

نحوه ی درست کردن قهوه مکزیکی, تهیه ی قهوه مکزیکی, درست کردن قهوه مکزیکی

قهوه را به مخلوط شیر اضافه کنید

قهوه را بین چهار فنجان تقسیم کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته و با پودر دارچین بپوشانید و بلافاصله میل کنید.

روش های تهیه ی قهوه مکزیکی, تکنیک های تهیه ی قهوه مکزیکی, طرز تهیه انواع قهوه

قهوه را داخل فنجان بریزید و روی آن را با خامه تزیین کنید

تغییرات دستور العمل قهوه مکزیکی

•  در صورت تمایل می توانید شکلات بیشتری اضافه کنید یا آن را کاملاً حذف کنید.

•  با پاشیدن کمی فلفل کاین در مخلوط، می توانید آن را کمی تندتر کنید.

•  شما همچنین می توانید آن را به صورت یخ میل کنید، اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود و سپس آن را روی یخ بریزید. روی آن خامه زده شده بریزید یا آن را کنار بگذارید.

نکاتی برای تهیه ی قهوه مکزیکی :

•  بسته به سلیقه خود قهوه را قوی یا ضعیف تر کنید. ما دوست داریم آن را از طرف قوی تر دم کنیم تا شیر و سایر مواد باعث کاهش طعم قهوه نشوند.

•  می توانید از هر نوع قهوه جوشی استفاده کنید. می توانید از یک پرس فرانسوی یا قهوه جوش معمولی استفاده کنید. اگر فقط از قهوه استفاده کردید، می توانید یک چوب دارچین یا 1 قاشق چایخوری دارچین و یا به میزان یک چهارم قاشق چایخوری به فنجان اضافه کنید و اجازه دهید تا قهوه از بالا دم بکشد.

آیا قهوه مکزیکی کافئین دارد؟

قهوه مکزیکی  وقتی با قهوه کافئین تهیه می شود به اندازه یک نوشیدنی معمولی قهوه مانند لاته کافئین دارد. برای تهیه این نوشیدنی می توانید از قهوه بدون کافئین استفاده کنید - توجه داشته باشید که دکاف هنوز حاوی مقدار کمی کافئین است.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار