gardeshban.ir

یزد را به‌عنوان شهر باقلوا و قطاب می‌شناسند. اما در این شهر تاریخی، شیرینی‌های سنتی مانند باقلوا، قطاب، لوز، نارگیل، پشمک، نان‌برنجی و حاجی بادام و کیک یزدی تهیه می‌شود که در زمره خوشمزه‌ترین شیرینی های ایران و از مهم‌ترین سوغاتی‌های این استان است. شیرینی‌پزی در یزد سابقه‌ای طولانی دارد و در بین این شیرینی‌ها، باقلوا قدیمی‌ترین محسوب می‌شود؛ انگار طعم اصلی بادام و پسته را تنها می‌توان در این شیرینی‌های اصیل و سنتی احساس کرد.
کد خبر: ۳۸۷۰۱
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۰-1400 January 16
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار