gardeshban.ir

نصف کره را در ماهیتابه گودی ریخته بعد از ذوب شدن، هویج را اضافه کرده و در ماهتابه را میگذاریم.
کد خبر: ۴۳۹۹۷
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

هویج 3عدد بزرگ ، نگینی خرد شده

برنج آش ( گرده ) 1/5پیمانه

کره 100 گرم

نخودفرنگی نصف پیمانه

جعفری ساطوری 1 قاشق غذا خوری

ماست 1 پیمانه

سیر له شده ا حبه

تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه

نصف کره را در ماهیتابه گودی ریخته بعد از ذوب شدن، هویج را اضافه کرده و در ماهتابه را میگذاریم.

هر از گاهی هم میزنیم، تا هویج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت میدهیم، ،نخودفرنگی و جعفری را هم اضافه کرده، و هم میزنیم

آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را میگذاریم.

وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم میکنیم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نباید آب آن کامل کشیده شود،

ماست را در پیاله ریخته سیر را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم

در ماهتابه دیگری بقیه کره را ریخته، تخم مرغ ها را نیمرو میکنیم،

غذا را درون پیاله ای ریخته حالت داده در بشقاب برمیگردانیم.

2 قاشق ماست روی آن ریخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان میگذاریم

با نان سنگک نوش جان میکنیم.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار