gardeshban.ir

گوشت‌ها را در کاسه‌اي بريزيد، پياز و سير را افزوده و مخلوط کنيد، سپس آرد سوخاري، تخم‌مرغ، نمک و ادويه‌ها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهيد، گوشت را در يخچال استراحت دهيد.
کد خبر: ۴۴۶۷۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد مورد نياز

مواد لازم براي مايه گوشت کباب:

گوشت گوساله چرخ‌کرده..... ۴۰۰ گرم

گوشت گوسفند چرخ‌کرده...... ۲۰۰ گرم

پياز، ريز رنده‌شده.... ۱ عدد

سير، ريز رنده‌شده....... ۲ عدد

آرد سوخاري...... ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوري

تخم‌مرغ ....۱ عدد

فلفل قرمز ترکيه‌اي..... ۲ قاشق چاي‌خوري

فلفل قرمز، زيره و فلفل شيرين ..... از هر کدام ۱ قاشق چاي‌خوري

نمک و فلفل سياه...... به مقدار لازم

مواد لازم براي مخلوط کبابي

بربري ماشيني، مکعبي‌خردشده...... ۲ عدد

کره..... ۵ قاشق سوپ‌خوري

بادمجان کبابي، خردشده....۴ عدد

سير...... ۱ عدد

نمک و فلفل سياه از هر کدام...... ۱ قاشق چاي‌خوري

ماست چکيده زده‌شده....... ۲۰۰ گرم

روغن مايع...... ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوري

پياز کوچک .....۱۵۰ گرم

قارچ خردشده..... ۱۵۰ گرم

فلفل سبز، حلقه‌اي‌شده .....۳ عدد

گوجه گيلاسي ......۱ پيمانه

آويشن تازه....... ۴ شاخه

روش‌تهيه

گوشت‌ها را در کاسه‌اي بريزيد، پياز و سير را افزوده و مخلوط کنيد، سپس آرد سوخاري، تخم‌مرغ، نمک و ادويه‌ها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهيد، گوشت را در يخچال استراحت دهيد.

از گوشت تکه‌هايي کوچک کنده و به صورت قلقلي درآوريد. بربري ماشيني خردشده را با ۳ قاشق سوپ‌خوري از کره آب‌کرده در ماهي‌تابه تفت دهيد و سپس در ظرف سرو بريزيد. بادنجان‌هاي کبابي را با سير در باقي‌مانده کره تفت دهيد و پس از اين که با نمک و فلفل سياه مزه‌دار کرديد روي نان‌ها بريزيد. ماست چکيده را هم روي مخلوط بادنجان‌ها بريزيد. 

در ماهي‌تابه‌اي نچسب روغن را داغ کنيد، ابتدا پياز‌هاي کوچک را ريخته و کمي تفت دهيد، سپس قلقلي‌ها را افزوده و تفت دهيد، قارچ‌ها را هم بيفزاييد، به تفت‌دادن ادامه دهيد و در اواخر پخت فلفل سبز را ريخته و کمي تفت دهيد، هنگامي که کوفته‌ها پخته شدند ۲ قاشق سوپ‌خوري کره به آن افزوده و کمي کوفته‌ها را در کره سرخ کنيد، نمک و فلفل سياه زده و ماهي‌تابه را از روي حرارت برداريد. 

گوجه‌هاي گيلاسي را به چهار قسمت تقسيم کرده و به مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد گوجه‌ها با حرارت ماهي‌تابه نرم شوند، سپس مخلوط آماده‌شده را در ظرف سرو روي بقيه مواد ريخته و با آويشن تزيين کنيد. غذا را گرم سرو نماييد.



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار