gardeshban.ir

کوکي شاه بلوط نوعي شيريني خشک و خوش طعم است که از مغز آن از شاه بلوط پخته شده استفاده شده است.
کد خبر: ۴۴۹۱۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
کوکي شاه بلوط نوعي شيريني خشک و خوش طعم است که از مغز آن از شاه بلوط پخته شده استفاده شده است. 

شاه بلوط بسيار مقوي و خوشمزه است و عطر و طعم فوق العاد اي به کوکي مي دهد. اين کوکي به شکل برگ تهيه و طبخ مي شود. 

روي آن را با پودر کاکائو به شکل برگ خط مي اندازند. اين شيريني را مي‌ توان براي عصرانه يا دورهمي يا مناسبت‌ هاي مختلف مثل عيد نوروز، براي شيريني عيد آماده کرد. 



مواد لازم کوکي شاه بلوط

کره۲۰۰ گرم
ماست۱ قاشق غذا خوري
پودر قند۱ ليوان
آرد۳ ليوان
بکينگ پودر۱ قاشق مربا خوري
وانيل کمي
مواد لازم داخل کوکي
شاه بلوط آب پز شده۱ کاسه
شکر دانه ريز۳ قاشق غذا خوري
دارچين۱ قاشق چاي خوري
پودر کاکائو براي روي کوکي۱ قاشق غذا خوري

طرز تهيه کوکي شاه بلوط 

مرحله اول

براي تهيه کوکي خوشمزه با شاه بلوط در ابتداي کار، مواد مياني را تهيه مي کنيم. براي اين منظور، شاه بلوط آب پز شده و شکر را درون يک قابلمه مناسب مي ريزيم، سپس مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد تا شکر کاملا حل شود.

مرحله دوم

دارچين را به آن اضافه کرده و از روي حرارت بر مي داريم. مواد حالت خميري پيدا مي کند. در اين مرحله خمير کوکي را تهيه مي کنيم. براي اين کار؛ کره و پودر قند و ماست را داخل يک کاسه بزرگ ريخته و ورز مي دهيم.
 
مرحله سوم

سپس با دست مخلوط مي کنيم تا يک دست شود. سپس آرد و بکينگ پودر و وانيل را به آن اضافه کرده تا يک خمير نرم بدست آيد. خمير را ورز مي دهيم. سپس قطعات کوچک خمير را برداشته و يک خمير شاه بلوط درون آن قرار مي دهيم و با دست مي بنديم.
 
مرحله چهارم

سپس با دست به آن شکل يک برگ مي دهيم. نوک چاقو را به پودر کاکائو آغشته کرده و روي خمير به شکل برگ خط مي اندازيم و خطوط برگ را طرح مي زنيم. کف سيني فر را کاغذ روغني پهن مي کنيم. کوکي ها را با فاصله درون سيني مي چينيم.
 
مرحله پنجم

حالا در فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد از قبل گرم شد است، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه مي پزيم تا کمي قهوه اي شود. سپس از فر خارج کرده و مي گذاريم تا خنک شود. از کاغذ روغني جدا کرده و در ظرف مورد نظر سرو مي کنيم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار