gardeshban.ir

در این مطلب قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.
کد خبر: ۴۵۶۲۴
تاریخ انتشار : جمعه ۰۹ مهر ۱۴۰۰-1400 July 09
گردشبان (gardeshban.ir) :
در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.

مواد اصلی

گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۳-۴ پیمانه
کنجد بو داده و آسیاب شده ۵۰۰ گرم
رب انار ۴۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
شکر (در صورت دلخواه)
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.

سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از تفت دادن اب در آن بریزید و بگذارید بپزد.

وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد آسیاب شده را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد.

در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزایید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، میتوان شکر هم به این خورش افزود.

سایر نکات

این خورش مانند خورش فسنجان است، باید حسابی به روغن بیفتد.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار